Acuzații grave la Dinamo! Bogdan Bălănescu a fost la ședința de Guvern, deși știa despre cazul de coronavirus

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 11 iunie 2020, ora 23:57,
sedinta-guvern-bogdan-balanescu-dinamo-coronavirus

Magazionerului clubului Dinamo a fost depistat pozitiv la coronavirus, iar această situație ar putea avea efecte grave dincolo de zona sportului. Directorul general al ‘câinilor roșii’, Bogdan Bălănescu, este acuzat că nu a furnizat informația privind infectarea cu COVID-19 în cadrul ședinței de Guvern la care a participat. 

În plus, Bălănescu a interacționat cu magazionerul, care a fost internat la Spitalul ‘Matei Balș’, și ar fi putut să transmită coronavirusul către participanții la ședință: premierul Ludovic Orban, ministrul Sportului, Ionuț Stroe, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, președintele FRF, Răzvan Burleanu, Gică Popescu.

Bogdan Bălănescu a intrat în contact cu echipa și staff-ul lui Dinamo în cantonamentul de la Săftica, atunci când lotul lui Adrian Mihalcea a intrat în grevă.

Potrivit DigiSport, Bogdan Bălănescu a fost informat de acest caz de infectare cu noul coronavirus la ora 09:05, fix cu 10 minute înainte de a începe ședința de la Guvern.

Mai mulți oameni importanți din fotbal s-au arătat extrem de deranjați de această atitudine a oficialului de la Dinamo.

Participarea premierului Ludovic Orban la consultari cu reprezentanți ai Federației Române de Fotbal și ai Ligii Profesioniste de Fotbal

Participarea premierului Ludovic Orban la consultari cu reprezentanți ai Federației Române de Fotbal și ai Ligii Profesioniste de Fotbal#LudovicOrban #FRF #LPF

Publicată de Ministerul Tineretului și Sportului pe Miercuri, 10 iunie 2020

Dacă Bogdan Bălănescu va fi confirmat în urma testului COVID-19, toți cei prezenți la ședința de la Palatul Victoria vor trebui să intre în carantină pentru 14 zile.

CITEȘTE ȘI -> Fanii au 20% din clubul Dinamo! “Vom dezinfecta totul și vom lua ce este al nostru”

bogdan balanescudinamoședințăguvernliga 1coronavirusdoctor
petrolul1

VIDEO | Primele declarații ale noilor achiziții de la Petrolul: „Vrem să promovăm în Liga 1!”

rapid-bucurie

Planurile celor de la Rapid înainte de startul Ligii 1: ,,Trebuie să ne organizăm ca o echipă”