Adam Nemec și-a decis viitorul după meciul Hermannstadt – Dinamo 0-2: „Voi face ce e mai bine pentru mine”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021, ora 22:47,
Adam Nemec
Adam Nemec

Adam Nemec a marcat un gol pentru Dinamo și a pasat decisiv la reușita lui Diego Fabbrini, în meciul cu Hermannstadt, scor 2-0 pentru alb-roșii.

La finalul partidei, atacantul slovac a declarat că nu va mai continua la Dinamo dacă problemele financiare nu se vor rezolva în următoarele zile.

A fost un meci dificil, pe un teren greu. Trăim o situație dificilă, dar suntem fericiți că am obținut cele trei puncte. Cred că voi face ce e mai bine pentru mine. Nu mai am mult din carieră, așa că voi vedea cum va decurge situația și voi lua cea mai bună decizie pentru mine.

Nu pot spune acum dacă mai stau sau plec. Vom vedea ce se va întâmpla, dar dacă rămâne la fel în următoarele zile, sunt șanse mari să plec.

Jucăm fotbal pentru că ne place, pentru că e meserie noastră, dar avem și noi obligațiile noastre. Așa cum am spus, să joci gratis e simpatic, dar nu prea se poate. Nu înțeleg cum astfel de situații se pot petrece în secolul 21 pentru o perioadă atât de lungă„, a declarat Adam Nemec, după meciul cu Hermannstadt.

De la revenirea sa la Dinamo, în august, Nemec a evoluat în 16 meciuri și a înscris trei goluri.

Dinamo a învins-o pe FC Hermannstadt cu scorul de 2-0, miercuri seara, în deplasare, la Mediaş, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii I.

Citește și VIDEO | Dinamo a învins-o pe Hermannstadt și s-a apropiat la două puncte de play-off

 

AFC Hermannstadtrealitateadinamoadam nemecfotbal