Adevărul a ieșit la iveală! Cornel Dinu anunță: Dinamo are un nou ”colac de salvare”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 12 decembrie 2020, ora 17:36,
dinamo saluta galeria
dinamo saluta galeria

Banii promiși de Pablo Cortacero întârzie să apară, iar Cornel Dinu a dezvăluit care este ”colacul de salvare” al formației din Ștefan cel Mare.

”Procurorul” a dezvăluit că Nicolae Badea a sărit în ajutorul ”câinilor”. Legenda dinamovistă a explicat că fostul finanțator al roș-albilor a contribuit cu bani pentru cheltuielile organizatorice ale clubului.

”Domnul Badea a asigurat toate cheltuielile competiționale necesare clubului până la sfârșitul turului, incluzând aici și necesarul pentru meciul jucat deja cu Poli Iași.

Domnul Badea a semnat cu conducerea lui Dinamo, mai precis cu președintele Consiliului de Administrație, Constantin Eftimescu, un contract de publicitate pentru Computerland România, firma domnului Badea, cu o valoare care acoperă suma cheltuielilor clubului.

Nu trebuie uitate două lucruri: unu, Nicolae Badea a ajutat la salvarea lui Dinamo și în 1997, când a venit, și atunci Dinamo era într-o situație delicată și, doi, românii apreciază calitatea unor oameni când nu mai sunt.” a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik.

Imediat după declarațiile făcute de Dinu, Nicolae Badea și Constantin Eftimescu au oferit primele reacții, potrivit sursei citate.

”Tot ceea ce am făcut și o să fac, fac din statutul de suporter al lui Dinamo și din solidaritate cu ceilalți suporteri” – Nicolae Badea, fost finanțator Dinamo

”I-am făcut necesarul pentru jocurile de acasă plus deplasarea la Clinceni, inclusiv testele COVID pe care trebuie să le facem. Ne-a virat banii necesari în club prin acest contract de publicitate.

Eu unul sper la o revenire a domnului Badea sau, cu ajutorul dânsului, să găsim niște oameni serioși care să asigure existența acestui club. Eu am amintiri… eu am viața trăită în acest club din 1970. Doar Cornel Dinu e mai vechi la Dinamo.” – Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo.

Citește și Motivul din cauza căruia toți investitorii refuză Dinamo: “Cine este nebunul care să facă acest lucru?”

declaratiicornel dinurealitateadinamonicolae badea