ADGA îl pune la zid pe Moldovan: „Mascul alfa? Te-ai dovedit a fi o veveriță jigărită. Demisia!”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 23 noiembrie 2020, ora 09:44,
moldo

Fanii Petrolului au ajuns la capătul răbdării! Suporterii nu au mai digerat un nou eșec înregistrat de ploieșteni în Liga 2, și au ieșit la atac după înfrângerea suferită în fața ASU Poli Timișoara, scor 0-1.

Asociația Diaspora Galben Albastră a cerut demisia antrenorului Viorel Moldovan.

A greși este omenește, a persevera în greșeală este diabolic!

După ce așteptările găzarilor au fost înșelate în mod repetat, iar tăcerea noastră a fost interpretată drept slăbiciune, este vremea să tragem linie și să cerem socoteală.

Demisia, Moldovan

Demisia, Moldovan, împreună cu toată conducerea tehnică! Du-te, lasă-ne, auto-intitulatule mascul alfa al haitei de lupi, care te-ai dovedit de fapt o veveriță jigărită, de care nu se mai sperie nimeni!

Citește și – Viorel Moldovan, încrezător după a doua înfrângere consecutivă la Petrolul: “Ca și atitudine nu am ce să le reproșez băieților!”

Plecați

Singura justificare în fotbal sunt rezultatele, iar la voi dă cu virgulă! Plecați, nu are sens să mai continuați!„, se arată în comunicatul Asociația Diaspora Galben Albastră.

La finalul lunii octombrie, clubul a anunțat că toți jucătorii vor avea salariile și primele de joc reduse cu 50% până la clasarea și menținerea echipei în primele patru din Liga a 2-a.

Pentru Asociația Diaspora Galben Albastră, măsura conducerii clubului nu este suficientă. După 12 meciuri disputate, Petrolul ocupă locul 10, cu 17 puncte.

Asociatia Diaspora Galben Albastră cere de urgență Adunării Generale a Acționarilor și Consiliului Director regandirea rapidă a unei strategii capabile să ne ducă în play-off și, de acolo, la promovare!

Citește și – GAME OVER! Fanii Petrolului, mesaj radical pentru Mihailovici&Co: ”Luăm clubul înapoi cu orice preț și prin orice mijloace!”

La final, un mesaj pentru echipă: „Purtătorilor ilegali de tricouri petroliste, vă sunt grele tricourile pe voi?! Probabil, pentru că deși nu par, sunt încărcate de o istorie bogată, de care suntem cu toții mândri. Mai puțin de realitatea cenușie.

Datoria voastră primordială, la condițiile și bugetul pe care le aveți asigurate, este să le onorați și să produceți victoria în teren, meci de meci! Treziți-vă, în ceasul al doisprezecelea!

DOAR PETROLUL!„, se încheie comunicatul ADGA.

Cine este ADGA?

Asociatia Diaspora Galben Albastra (ADGA) este o asociație non-profit care își propune, printre altele, conservarea și perpetuarea spiritului și sentimentului petrolist.

ADGA este o inițiativă a a unui grup de “Lupi” aflați departe de „haita” și de echipa istorica, de traditie, a municipiului Ploiesti, “FC Petrolul Ploiesti”, cu scopul de a ne da sansa de a fi in continuare parte a fenomenului petrolist.

Asociaţia ”Diaspora Galben-Albastră” a fost înfiinţată de 16 români stabiliţi în străinătate, dintre care cinci în Canada, ceilalţi fiind din SUA, Spania, Germania, Franţa şi Costa Rica.

Următorul meci al găzarilor este programat miercuri, 25 noiembrie, pe teren propriu, cu Gloria Buzău. Confruntarea se dispută în cadrul etapei a 14-a a Ligii a 2-a.

realitatealiga 2demisiapetroluldiaspora galben albastraviorel moldovan
anghel-iordanescu-profimedia-0290565516

Sentimentul trăit aseară de Anghel Iordănescu la meciul de pe Arena Națională: „Garantez asta”

vedeta barcelona

EURO 2020 | Vedeta Barcelonei a reacționat după clipele de coșmar de la Copenhaga: „A fost o experiență oribilă”