Adi Mutu, impresionat de un fotbalist după duelul CFR Cluj – FCSB: ”Joacă într-un picior în România”

Articol de Mihai Popescu - Publicat luni, 15 aprilie 2024, ora 21:27,
Adi Mutu
Adi Mutu

FCSB a învins CFR Cluj, scor 1-0, în etapa a patra a play-off-ului din SuperLiga.

Astfel, ”roș-albaștrii” se află în fruntea clasamentului, iar CFR Cluj se află pe al doilea loc.

Adi Mutu, care s-a despărțit de ardelenii de curând, a declarat că Vlad Chiricheș a avut o prestație foarte bună. De asemenea, ”Briliantul” a subliniat că ar putea fi o variantă pentru EURO 2024.

”Intrarea lui Chiricheș acolo a adus echilibru. E deja al treilea meci în care face un joc bun și nu primesc gol. A câștigat majoritatea duelurilor aseară. A avut un procentaj de 94%, am văzut o analiză.

Bîrligea n-a câștigat niciun duel aerian aseară. Asta e o analiză pe care am văzut-o eu.

Stă bine fizic. Nu are nicio problemă din punct de vedere medical. ‘Chiri’ joacă într-un picior în România. De ce să nu fie o soluție pentru EURO? Este o soluție. Nu are cum să nu fie.

Când un jucător câștigă campionatul, aduce un plus de valoare și echilibru apărării, are experiență, e căpitanul naționalei, nu ai cum să nu iei un jucător de genul ăsta, dacă stă bine fizic.

Eu mă așteptam la o replică mult mai bună și mai consistentă din partea CFR-ului. Ești echipa de pe locul 2, ai șansa să mai speri. Mi s-a părut foarte puțin. Și nici FCSB n-a făcut un meci strălucit”, a spus Adrian Mutu, potrivit fanatik.ro.

euro 2024adi mutucfr clujvlad chiricheșfcsb