SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Adi Popa a debutat la CSA Steaua: „Orice jucător tânjește după aceste momente”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 24 septembrie 2021, ora 19:43,
Adi Popa, sursa foto: captura digisport.ro
Adi Popa, sursa foto: captura digisport.ro

CSA Steaua s-a impus la limită, scor 1-0, la Brașov, și a urcat pe a patra poziție în Liga a doua, cu 17 puncte, după opt etape disputate.

În meciul disputat în orașul din centrul României, a debutat și Adi Popa, la doar o zi după ce a semnat cu formația ”militarilor”.

Mijlocașul de 33 de ani a explicat ce a simțit la prima partidă din a doua divizie jucată la aproximativ zece ani distanță de la precedenta. De asemenea, Popa le-a mulțumit și fanilor care și-au susținut echipa la Brașov.

„Cred că de la promovarea cu Chiajna nu am mai jucat în Liga 2, în 2010 sau 2011. La final eu sunt bucuros pentru cele 3 puncte. Jocul se uită, punctele rămân în clasament.

Mă bucur că mi-am ajutat echipa atât cât am putut în acest moment, după peste 4 luni de pauză și sper să aduc la echipă, pe parcus, și valoarea pe care am demonstrat-o de atâtea ori.

Orice jucător tânjește după aceste momente, cu fanii, depinde de echipă să îi țină alături și să îi înmulțească. Sper să atragem, cu jocul nostru, din ce în ce mai mulți”, a declarat Adi Popa, la finalul jocului.

CITEȘTE ȘI –>> CSA STEAUA SE IMPUNE LA BRAȘOV ȘI URCĂ PE LOCUL 4! ADI POPA A DEBUTAT ÎN ECHIPA LUI DANIEL OPRIȚA

realitateacsa steauadebutliga 2Adi Popa