Adi Popa descrie coșmarul de la FCSB: ”Am avut o contră în vestiar! Nu poți să procedezi așa!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat miercuri, 01 iulie 2020, ora 20:51,
adi-popa

Adi Popa (31 ani) a vorbit despre perioada petrecută la FCSB.

”Motoreta” a ajuns la FCSB anul trecut, fiind împrumut de la Reading. Acesta a bifat 20 apariții pentru formația roș-albastră, reușind să înscrie 3 goluri și să ofere 2 pase de gol.

Contractul lui Adi Popa a expirat recent, iar fotbalistul a descris perioada de coșmar pe care o petrecut-o la formația patronată de Gigi Becali.

”Povestea a început de când am venit, încă din vară. Glumind, aș spune că am avut doar o lună de miere, până ce jucătorii accidentați și-au revenit și nu am mai fost important sau dorit. Eu, când am venit, am renunțat la 180.000 euro pe care îi câștigam la Reading, în speranța că voi veni și voi juca, așa cum mi-a promis patronul. Eu sunt singurul vinovat că am acceptat să vin.

Am avut o contră în vestiar, după meciul cu Chindia, când am zis că nu îmi convine că nu joc și domnul Argeș a zis că mă amendează că denigrez imaginea echipei. S-a dus la domnul Becali și i-a spus să mă amendeze. Narcis Răducan a fost de față, poate fi întrebat. M-a luat deoparte după aceea și mi-a spus că nu pot fi amendat.

Eu eram trimis în spatele porții să mă antrenez, când unii juniori erau pe teren. La 32 de ani nu poți păți asta. Nu poți să procedezi așa cu un jucător de echipă națională și nu a fost doar cazul meu, la fel au pățit și Hora și Belu. Ne spuneau că la sfârșitul antrenamentului ne vedem la o miuță.

l-am întrebat ce trebuie să fac, unde să mă duc, care sunt indicațiiile tactice. Iar dânsul mi-a spus doar să intru în teren. Tănase și Pintilii de pe bancă, mi-au spus, du-te, bă, atacant! Și asta a fost.” a declarat Adi Popa la Digi Sport.

650.000 de euro este cota de piață a lui Adi Popa, potrivit transfermarkt.com.

Citește și Becali, avertizat: perioada de secetă va continua la FCSB! ”Nici cu Reghe nu poate să ia titlul”

liga 1Adi Popafcsbdeclaratii
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”