Adrian Mazilu, jucător de mare interes pentru cluburile din Europa: „Îl văd pe acest puști o țintă pentru cei care vin să vadă fotbaliștii din România!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 28 martie 2023, ora 17:30,
Adrian Mazilu
Adrian Mazilu

Ciprian Marica, acționarul de la Farul Constanța, a vorbit recent despre tânărul Adrian Mazilu. Fotbalistul de doar 17 ani face furori în Liga 1.

Se pare că fostul internațional român a avut doar cuvinte de laudă la adresa puștiului. Iată ce a spus.

„Îl văd pe acest puști o țintă pentru cei care vin să vadă fotbaliștii din România!”

„Nu că este la Farul, dar cred că acești puști de 17 ani, Adrian Mazilu, ar trebui să fie vioara întâi. De ce? Unu pentru că are vârsta, doi pentru că arată la vârsta lui calități pe care ceilalți nu le au și trei pentru că se află la echipa de pe primul loc, care dă drumul jucătorilor să plece.

Ochii sunt asupra lui, dar nu ar trebui să simtă o presiune în plus. Se vede că este cu o clasă peste ceilalți jucători. Are un antrenor care îi dă curaj, iar eu îl văd pe acest puști o țintă pentru toate cluburile care vin să vadă fotbaliștii din România.

La ce sume s-au vehiculat pe jucători în România, te poți gândi la orice. N-aș vrea să fiu penibil, să avansez vreo cifră, însă, da, este posibil să avem o surpriză și să fie cel mai scump transfer din istoria Ligii 1”, a spus Ciprian Marica, potrivit Digi Sport.

ciprian maricaAdrian Mazilu