Adrian Mihalcea bagă bățul prin gard înaintea returului cu UTA: „Vom reuși să promovăm”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 02 iunie 2023, ora 22:36,
Adrian Mihalcea
Adrian Mihalcea

Divizionara secundă Gloria Buzău joacă duminică, la Arad, cu UTA, manșa a doua a barajului pentru Superligă.

Vom reuși să promovăm”, este ferm convins Adrian Mihalcea

În tur a fost 0-0, iar meciul de peste două zile începe la ora 21:00. Antrenorul oaspeților, Adrian Mihalcea, este optimist că echipa lui poate produce surpriza și să obțină promovareea la finalul returului.

Am avut evoluții bune cu toate echipele din campionat și din play-off. Egalul cu UTA Arad este un rezultat bun, dar este un rezultat de a menține echipa de Liga 1 să-i dea dreptul să spere că este favorită.

Jucăm pe terenul lor și cumva procentele de reușită sunt de partea lor. Ne vom lupta până la capăt! Cum am făcut-o la Buzău și eu zic că am făcut-o extrem de bine, vom încerca și la Arad.

Și cu puțin noroc, și cu o determinare și un suflu fizic, nu până în minutul 60, ci până în minutul 90, vom reuși să promovăm. Acum, știți cum este, depinde și de mai mulți factori și au intervenit și câteva accidentări care se vor cunoște în lotul nostru, nevând un lot așa de numeros.

Nu știu dacă a fost o ediție a Ligii a 2-a mai slabă, cât mai echilibrată. Anul trecut s-au detașat cele 3 echipe și ați văzut ce bine au mers în Liga 1 toate trei.

Ideea este că sunt meciuri cu o importanță majoră și pentru jucătorii echipelor de Liga a 2-a, vor să se afirme, vor să facă pasul spre priam ligă și în aceste meciuri de fapt și nici nu o să se vadă diferența”, a spus tehnicianul, la Sport Total FM.

adrian mihalceagloria buzau