Adrian Mihalcea, demis oficial de la Chindia Târgoviște! Anunțul formației dâmbovițene „Clubul nostru îi mulțumește pentru devotament și implicare!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 20 septembrie 2022, ora 14:23,
Adrian Mihalcea
Adrian Mihalcea

Adrian Mihalcea își anunțase plecarea de la Chindia după eșecul cu U Cluj (0-1), iar în decursul zilei de marți, 20 septembrie, clubul dâmbovițean a făcut anunțul demiterii acestuia.

Fără victorie și clasați pe ultimul loc în Liga 1, oficialii Chindiei au decis să renunțe la serviciile lui Adrian Mihalcea.

Adi Mihalcea, OUT de la Chindia Târgoviște!

„Astăzi, 20 septembrie 2022, AFC Chindia Târgoviște a încheiat, pe cale amiabilă, colaborarea cu antrenorul Adrian Mihalcea. Clubul nostru îi mulțumește pentru devotament și implicare și îi dorește mult succes în carieră!”, a transmis clubul sportiv Chindia Târgoviște.

Cu Mihalcea pe bancă, Chindia Târgoviște a înregistrat 3 remize și 7 înfrângeri în 10 partide din Liga 1. Adrian Mihalcea se alătură listei de tehnicieni care au fost demiși până acum în acest sezon: Toni Petrea (FCSB), Laszlo Balint (CSU Craiova), Alexandru Pelici (CS Mioveni) și Erik Lincar (U Cluj).

chindia targovisteliga 1adrian mihalcea