Adrian Mititelu, atacat dur de suporterii rivalei din Craiova: „A reprezentant dezastrul absolut pentru Știința!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 18:19,

Echipa finanțată de Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948, a izbutit să promoveze în Liga 1 după 10 ani de pauză!

Revenirea celor de la FC U Craiova 1948 în prim-planul fotbalului românesc a fost privită cu ochi buni de majoritatea oamenilor din fotbalul românesc, însă a încins și mai tare spiritele în Bănie. Dacă până la duelul direct cele două galerii mai au de așteptat, până atunci însă, suporterii celor de la CSU Craiova au lansat un atac dur pentru Adrian Mititelu.

Concret, grupul numit Gruppo-Maxima a postat în această zi un mesaj în direcția patronului de la FC U Craiova, pe care îl consideră dezastrul absolut pentru Știința”.

„Cea mai neagră perioada din istoria Științei a fost , fără îndoială, cea care a urmat venirii lui Mititelu lângă echipa (mai întâi că reprezentant direct al lui Staicu, apoi ca finanțator).

Până atunci toți finanțatorii (mai mult sau mai puțin dubioși!) au înțeles un lucru: că, într-o perioadă tulbure, după revoluție li s-a cesionat locul echipei în prima ligă, posibilitatea să-și aducă jucătorii și să câștige bani din fotbal (și majoritatea au câștigat), atât. Niciodată orașul nu a scos la vânzare brandul uriaș numit Universitatea Craiova sau siglele istorice.

Citește și ADRIAN MITITELU JR, IRONIC LA ADRESA SUPORTERILOR CS U CRAIOVA: ,,SĂ VĂ LUAŢI CORNETE LA VOI”

Singurul care nu a înțeles asta și a încercat să confiște spiritul a tot ce însemna ”Știința’ a fost brutarul venit din Booveni. A vrut să treacă totul pe persoană fizică: sigle, istorie, stadion, palmares, jucători de legendă, suporterii, culorile…

A reușit un lucru imposibil, să-l facă uitat pe Nețoiu, omul negru până atunci pentru majoritatea celor ce iubeau ‘Știință”. A preluat o echipă care care nu retrogradase niciodată de la promovare (peste patru decenii) și a reușit să-i adauge ”performanțe” considerate irealizabile, în urma lui au rămas două retrogradări și falimentul, desființarea echipei. Asta este palmaresul lui și al celor aflați lângă el. O să repetăm asta iar și iar, pentru că omul a reprezentant dezastrul absolut pentru Știința…

Renașterea din 2013 a însemnat cel mai bun lucru întâmplat Științei după revoluție. Echipa orașului vs echipa familiei.”, a fost mesajul postat de Gruppo-Maxima, pe Facebook.

Citește și A ÎNCEPUT RĂZBOIUL ÎN BĂNIE! MOTIVUL PENTRU CARE ADRIAN MITITELU JR A LUAT FOC

gruppo-maximamesajadrian mititelucsu craiovafc u craiovaliga 1