Adrian Mititelu, deranjat de faptul că partida CFR-FCU Craiova va fi arbitrată de Kovacs: „Pentru mine asta e vestea proastă!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 31 mai 2023, ora 16:46,
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

FCU Craiova va da piept cu CFR Cluj în barajul pentru accederea în Conference League. Adrian Mititelu, patronul oltenilor, a comentat pe seama arbitrului delegat la această partidă.

Mai exact, Istvan Kovacs va fi centralul acestui meci. Mititelu privește cu ochi răi această decizie. Iată ce a spus.

„Pentru mine asta e vestea proastă!”

„Asta este vestea proastă! Pentru mine asta e vestea proastă! Eu unul am repulsie când mă arbitrează acest băiat. Tot timpul am avut… Eu nu zic că a vrut să ne facă rău, dar n-a fost inspirat.

… Aaa, și când era mai tânăr și jucam cu CFR-ul, prin 2007-2008, tot timpul când ne arbitra el, comitea niște erori în favoarea celor de la CFR. E cel mai bun arbitru pentru unii! Dar ați văzut ce a făcut pe unde a fost ultima oară? Că a nenorocit pe unde a fost câte greșeli a avut!

A fost cândva un arbitru foarte bun, dar știți cum este, părerea mea e că se putea o delegare mult mai echilibrată. Iar dup-aia, altă nenorocire e Cătălin Popa la VAR! Deci aceeași brigadă care a fost la meciul cu CS U (n.r. Universitatea Craiova) și a dat două penalty-uri aiurea”, a declarat Adrian Mititelu, pentru cei de la Fanatik.

fcu craiovaadrian mititeluistvan kovacs