Adrian Mititelu îi întoarce favorul lui Gigi Becali: „FCSB este continuatoarea Stelei”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 01 iunie 2020, ora 11:43,
adrian-mititelu
adrian-mititelu

Patronul celor de la FC U Craiova a luat poziție în scandalul dintre CSA Steaua și FCSB. Iar Adrian Mititelu nu s-a ferit să îi ia partea lui Gigi Becali. 

Finanțatorul oltenilor a oferit argumentele sale în această speță la Radio Sport 1. Reacția sa vine la aproape două săptămâni după ce latifundiarul din Pipera afirmase că FC U Craiova este echipa legendară a Băniei.

“Totul este clar, vă spune unul cu experiența și mai ales că acum cunosc bine speța lor. Actualul club din Liga 1 e de departe continuatorul Clubului Sportiv al Armatei, înscris în campionat în 1947. Nimeni nu poate contesta asta. CSA Steaua nu e afiliată și nu poate fi luat în seamă procesul pentru palmares. Becali are șanse mari să își recâștige numele de Steaua.

Secția de fotbal a plecat demult și nu mai are cum să o ia din nou. Ei au anunțat în 2017 că au înființat secția. Este un club nou. FCSB e fosta Steaua, fosta CCA, cu palmaresul. În mod normal la apel se va admite incompetența judecării. Cum poate spune un club de fotbal care nu exista că vrea un palmares din fotbal”, a declarat Adrian Mititelu.

gigi-becali-fcsb-in-liga-1

Acesta mai spune că echipa Armatei va avea probleme atunci când va ajunge în eșaloanele superioare.

„CSA Steaua nu poate ajunge sus decât dacă o iau din nou de la zero. Dacă vă uitați pe Statutul FRF nu văd cum CSA poate promova în fotbalul profesionist. Când ajung în Liga a doua, dacă înființează o nouă societate comercială trebuie să o ia din nou din liga a patra. Schimbarea formei de organizare te duce înapoi acolo. 

Ei speră că FRF să facă un abuz, dar dacă Becali depune contestație, câștigă sigur și oprește abuzul. Trebuia să facă asta acum doi ani, sunt încurcați rău. Nu au nicio șansă să ajungă în Liga 1. Transformarea a fost deja facută odată. Cu termen limită 2001. A facut asta, altfel nu mai putea juca” a mai adăugat Mititelu.

CITEȘTE ȘI –>> Ultima decizie luată de Gigi Becali în această primăvară: “Gata, am rezolvat cu ei!”

adrian mititelufcsbfc u craiovagigi becalicsa steaua