Adrian Mititelu îl desființează pe Sorin Cârțu: „Ești antifotbal! Câte blaturi ai făcut? Cum ai spălat bani la clubul ăsta?”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 03 iunie 2023, ora 17:00,
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Patronul FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a lansat un atac dur la adresa lui Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova.

Ești antifotbal! Câte blaturi ai făcut?”, a răbufnit Adrian Mititelu la adresa lui Sorin Cârțu

Mititelu susține că fostul fotbalist nu va putea conduce niciodată vreun proiect și dezvăluie că nici măcar regretatul Ilie Balaci nu l-a vrut antrenor.

Cei de la CSU se dau mari manageri… se vede ce proiect ai, când îl ai pe Cârțu președinte. Ăla e proiect? Să fim serioși! A fost un fotbalist bun, în rest… când îl pui pe Cârțu șef, proiectul e mort!

Cârțu mă urăște pentru că n-am vrut să-l pun antrenor niciodată. A intervenit la mine cu fel și fel de pile, cu procurori, judecători, n-am vrut să-l pun antrenor. Chiar marele Ilie Balaci m-a rugat să nu-l spun, că fac cea mai mare prostie. Nici măcar Balaci nu l-a dorit.

Nu te mai poza în Făt-Frumos, Cârțule, că nu ești! În afară de fotbalistul Cârțu, la orice altceva ești antifotbal. Câte blaturi ai făcut, cum ai spălat bani la clubul ăsta, ai fost primul care l-ai falimentat, în 1993.

Ai dat dovadă de lipsă de respect față de mamele, surorile unor fotbaliști. O să afle lumea cine ai fost în relațiile interumane pe care le-ai avut”, a spus Adrian Mititelu, în cadrul unei conferințe de presă.

Adrian Mititelu susține că Mihai Rotaru primește favoruri de la Primăria Craiovei

Patronul FC U Craiova nu l-a iertat nici pe omologul lui de la Universitatea, Mihai Rotaru. „Poate îi spun lui Rotaru cum îl bârfeai înainte să te pună președinte și ce etichetă îi puneai prin localurile din Craiova! Îl aștept pe Cârțu de vreo zece ani, abia aștept să mă apuc de el!

Rotaru a făcut o mare greșeală când a zis de 800 de suporteri, și-a dat foc la valiză! Cârțu și-a permis să atace clubul, că ei sunt superiori. Ce superiori sunteți? V-ați înscris în Liga a 2-a direct!

Eu am băgat zeci de milioane de euro în fotbal. Am fost atacat și de Rotaru, și de Cârțu, ei au început războiul!

O să arăt că Rotaru primește favoruri, am o echipă de investigație care lucrează. O să arăt că e discriminare mare în Craiova, că acest club superior a primit cadou 5 milioane de euro de la primărie.

Din banii craiovenilor, domnul Rotaru primește o bază cu două mii de euro. Nu e corect! Cei de la CSU sunt spriijniți de partid, e clar! Nu te mai lăuda cu numărul de spectatori, că te faci de râs”, a spus Adrian Mititelu, în cadrul unei conferințe de presă.

mihai rotarusorin cartuadrian mititelu