Adrian Mititelu Jr.: Au fost patru ani de sărăcie, am trăit cu 3.000 de euro pe lună

Articol de Dan Istratie - Publicat sâmbătă, 28 mai 2022, ora 11:10,
ADRIAN MITITELU JR.. Foto: Sport Pictures
ADRIAN MITITELU JR.. Foto: Sport Pictures

Adrian Mititelu Jr. s-a plâns de faptul că în ultimii ani a trăit în sărăcie cu doar 3.000 de euro pe lună:

”Am avut vreo patru ani de sărăcie. Și din cauza FRF când ne-a dezafiliat în 2011, și din cauza patronului celeilalte echipe din Craiova, am avut patru ani în care toată familia mea am trăit cu 3.000 de euro pe lună. Toți.

E foarte puțin pentru șase persoane. A fost o sărăcie forțată de împrejurări, nu pentru că am fi făcut noi ceva greșit în afaceri. Ne-au fost contestate niște terenuri”, a declarat Adrian Mititelu Jr pentru Fiţă cu Adiţă.

”Pe tata nu l-am văzut să plângă, este un bărbat foarte puternic, dar este emotiv. Eu plâng pe ascuns, am momente când mă descarc dar nu sunt genul plângăcios.

Din 2004 încoace tata a băgat 35 de milioane de euro în fotbal, e pasiunea lui, dar eu zic că deja e viciu nu mai e pasiune. Viața lui e fotbalul, mai presus de orice. Nu se lasă, e foarte ambițios, foarte orgolios. El la 7, 8 ani se ducea din satul lui, pe jos, la meciuri, nu se gândea că o să ajungă patron.

Îmi lipsește că nu e cu noi, mă apasă zi de zi. E un părinte foarte afectuos, mă lua cu al peste tot și îți dai seama că mă apasă lipsa lui, dar ce a fost greu a trecut, mai e puțin și se eliberează, sper ca în vară să fie liber”, a mai spus Mititelu Jr.

adrian mititelu