Adrian Mititelu l-a luat în colimator pe Cristiano Bergodi: „Un om fără niciun fel de coloană. Jucați, bă, fotbal!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 07 martie 2023, ora 16:07,
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova, a vorbit despre Cristiano Bergodi, tehnicianul celor de la Sepsi OSK.

Mai exact, Mititelu consideră că antrenorul italian „nu are coloană”. Iată ce a spus patronul clubului din Bănie.

„Un om fără niciun fel de coloană. Jucați, bă, fotbal!”

„Mă uit la Bergodi, cât de mult îmi plăcea și ce imagine bună aveam despre el… Și acum se comportă așa, ca un om fără niciun fel de coloană. Jucați, bă, fotbal, demonstrați că sunteți buni, că ne puteți bate. Ați văzut, a avut momente foarte bune Sepsi aseară. Deci nu poți să spui că Sepsi e o echipă care nu ne poate bate pe noi în meci direct. E o echipă cu care șansele sunt 50-50. Așa o văd eu.

Da, pentru mine e o surpriză mare atitudinea lui Bergodi… Pe jucători îi înțeleg. Că au rămas cu două puncte avans. În primele 20 de minute cu mine nu ați atins mingea. Le e frică de faptul că vin Bauza și Bahassa peste ei și îi batem. Asta e problema.

Italienii erau și ei gentlemani, erau bărbați. Acum s-a dat după corcoduș rapid. Domnul Bergodi vrea play-off, nu contează că nu are puncte.

Eu aveam o impresie foarte bună despre Bergodi… Dacă era un antrenor român, nu mai dau nume… Dar un italian, care trebuie să fie un exemplu? Ei se consideră superiori, mai deștepți, mai frumoși, mă rog… S-a comportat… Deci și Bergodi, și domnul Dioszegi, ca niște români”, a spus Adrian Mititelu, potrivit Fanatik. 

cristiano bergodiadrian mititelufcu craiovasepsi osk