Adrian Mititelu și-a băgat jucătorii în ședință: „Am fost în vestiar!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat duminică, 18 februarie 2024, ora 11:18,
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

FCU Craiova a pierdut categoric acasă în fața celor de la CFR Cluj (1-3). Adrian Mititelu a mers direct în vestiar.

Patronul oltenilor și-a băgat jucătorii în ședință. Finanțatorul echipei a dezvăluit ce s-a întâmplat după eșecul cu fosta campioană a României.

„Am fost în vestiar!”

„Vrem să ne batem pentru câștigarea play-out-ului, dar va fi greu pentru că și acolo vor rămâne cel puțin 2-3 echipe foarte bune. Poate reușim să ne luăm revanșa contra lui CFR Cluj în Cupa României, dacă trecem de FC Voluntari. Obiectivul e în Cupa României cât mai mult. Trebuie să trecem de Voluntari. Dacă jucătorii de bază sunt apți și prindem o zi bună, putem să batem pe oricine.

Am fost în vestiar. Am avut o discuție închisă în legătură cu cauzele acestui meci dezastruos. Am ascultat opiniile antrenorului și jucătorilor. Și ei sunt conștienți că au prins o zi foarte slabă, nu își explică de ce. Unii spun că au fost obosiți din minutul 10, alții spun că nu au putut să dea randament, nu știu de ce. CFR a fost foarte proaspătă azi, Mutu a știut să ne contracareze. Ce vreau să știe suporterii e că nu este niciun capăt de țară. Cu siguranță vom prinde anul viitor play-off-ul și vom fi și mai buni”, a spus Adrian Mititelu, după eșecul cu CFR Cluj.

fcu craiovaadrian mititelu