Adrian Mutu a vorbit despre transferul lui Ciprian Deac de la CFR Cluj la Rapid! Ce a declarat „Briliantul” despre veteranul ardelenilor!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 11 august 2022, ora 15:23,
Ciprian Deac
Ciprian Deac

Ciprian Deac a intrat în sfera de interes a Rapidului. Adrian Mutu a vorbit recent despre posibilul transfer al mijlocașului român.

În sezonul 11/12, Deac a evoluat pentru giuleșteni, sub formă de împrumut de la FC Schalke 04, iar la finalul unui meci Rapid-CFR (2-0) din sezonul trecut, fotbalistul și-a declarat dragostea pentru clubul bucureștean.

Adi Mutu: „Nu cred că el ar pleca de acolo!”

„Acolo e o altă situație. În primul rând, nu cred că s-ar despărți CFR Cluj de Ciprian Deac. Și nu cred că el ar pleca de acolo, pe lângă faptul că el a jucat mulți ani acolo, dar și prin prisma business-urilor pe care le are acolo”, a declarat Adrian Mutu, în cadrul unei conferințe de presă.

Mutu a vorbit personal cu Gigi Becali pentru Florinel Coman și Darius Olaru!

Da, este adevărat (n.r. – că i-a vrut pe Coman și pe Olaru). Am vorbit personal cu domnul Becali, dar altele sunt prețurile. Nu ne permitem prețurile astea.

E încheiată treaba. Pot să le spun baftă în continuare. Nu ne permitem acest lucru”, a declarat Adrian Mutu, în același cadru.

adi muturapiddeaccfr cluj