Adrian Mutu caută soluții pentru a învinge Petrolul: „Face faza de apărare foarte bine”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 02 februarie 2024, ora 16:26,
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Echipa CFR Cluj va întâlni mâine Petrolul, de la ora 17:00, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, în etapa a 24-a a Superligii.

Petrolul face faza de apărare foarte bine, recunoaște Adrian Mutu

Antrenorul echipei oaspete, Adrian Mutu, îşi doreşte de la jucătorii săi să demonstreze că sunt o formaţie puternică şi în partidele din deplasare.

Eu îmi doresc de la echipa mea să joace acelaşi fotbal bun şi în deplasare. Suntem o echipă mare, puternică şi ar trebui să demonstrăm lucrul ăsta şi departe de suporterii noştri.

Avem un obiectiv în plan şi pentru a-l duce la bun sfârşit trebuie să ne câştigăm meciurile. Toţi băieţii sunt cu capul la fotbal, am un grup de jucători antrenabil şi asta îmi place”, a afirmat Mutu.

Tehnicianul spune că Petrolul joacă foarte bine pe teren propriu şi jucătorii săi trebuie să fie foarte concentraţi.

„Întâlnim o echipă redutabilă acasă, joacă foarte bine pe teren propriu, o echipă bătăioasă. Ne aşteaptă un meci dificil, suntem conştienţi de acest lucru, dar bineînţeles că dorim să câştigăm.

Petrolul e o echipă care face faza de apărare foarte bine, are în componenţă şi jucători care pot face diferenţa în atac, aşa că trebuie să fim foarte concentraţi”, a mai spus Mutu.

Adrian Mutu a jucat 14 meciuri la Petrolul, în 2014

Fostul internațional a jucat la Petrolul la începutul sezonului în 2014, când echipa era antrenată de Cosmin Contra.

A fost prezentat pe 14 ianuarie în fața a 10.000 de spectatori. La începutul sezonului următor, a marcat în ambele manșe din turul 3 preliminar al Europa League, când echipa din Ploiești a eliminat eliminat Viktoria Plzen (1-1 pe teren propriu și 4-1 în deplasare).

Pe 28 septembrie, clubul a anunțat că a reziliat contractul lui Mutu, cu acordul ambelor părți. Atacantul apucase să joace 14 meciuri în campionat 1 în Cupa României și 6 în cupele europene, marcând în total 6 goluri (celelalte 4 fiind în campionat).

adrian mutu