Adrian Mutu, în lacrimi! Dezvăluirea lui Pițurcă despre „Briliant”: „Cât e el de mare, a plâns!” – Ce a spus fostul selecționer!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 27 septembrie 2022, ora 17:06,
Adrian Mutu. Foto: Profimedia
Adrian Mutu. Foto: Profimedia

Adrian Mutu, fostul număr 10 al naționalei României, împarte recordul golurilor marcate sub „tricolor” cu Gică Hagi (35 de goluri). „Briliantul” a încercat din răsputeri să îl întreacă pe „Rege”, însă nu a mai reușit.

Mai exact, când Adi Mutu se afla pe final de carieră, naționala României se afla sub comanda lui Victor Pițurcă, cel care nu mai conta pe serviciile actualului tehnician de la Rapid. Iată ce a declarat Pițurcă despre Mutu.

„A plâns!”

„Uite, Mutu. Am avut o înțelegere cu el să vină mai devreme în cantonament cu o zi, nu a venit și a plâns. Mutu, cât e el de mare, a plâns pentru echipa națională. Aici se vede diferența. Erau și jucători valoroși”, a declarat Victor Pițurcă, pentru Pro Arena.

Adrian Mutu a bifat în cariera de jucător 452 de partide, a marcat 167 de goluri și a pasat decisiv de 67 de ori. A debutat pentru naționala de seniori a României în martie 2000 și a marcat 35 de goluri în 77 de apariții.

nationala Romanieiadi mutuvictor piturca