Adrian Mutu, noul antrenor al Rapidului: „Mă bucur să fiu aici. Este o mare responsabilitate”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 02 martie 2022, ora 17:49,
Adi Mutu
Adi Mutu

Rapid l-a instalat pe banca tehnică pe Adrian Mutu, după despărțirea de Mihai Iosif. Mutu a semnat un contract cu nou-promovata valabil până la finalul sezonului următor.

Adrian Mutu va fi prezentat oficial la o conferință de presă programată pentru joi, 3 martie.

”Rapid este un club important al României, mă bucur să fiu aici, dar în același timp sunt concentrat să facem treabă bună și să reușim să avem rezultate și mai bune de-acum încolo. Rapid are un spirit unic, construit de-a lungul atâtor ani, cu niște suporteri ce transmit acea pasiune, pe care am văzut-o întotdeauna în tribune.

Au fost alături de noi atunci când am jucat cu echipa națională în Giulești. Este o mare responsabilitate, rezultatele din trecut și istoria ne obligă să dăm 100% pentru acest club”, a declarat Adrian Mutu, după ce a preluat Rapidul.

Cei doi secunzi ai lui Adrian Mutu vor fi Bogdan Pătrașcu și Eduard Stăncioiu, iar staff-ul tehnic va fi completat de Roberto Buerrero (preparator fizic), Ciprian Niță (analist video), fiul fostului jucător al Rapidului, Puiu Niță, și Mihai Nădăban (antrenor de portari) care a rămas la echipă din vechiul staff. În cariera sa de antrenor, Mutu le-a mai pregătit pe U Craiova 1948, FC Voluntari și Al-Wahda U21 și a fost și selecționerul naționalei României U21.

Citește și Reacția lui Șumudică la aflarea numelui noului antrenor de la Rapid: „C-așa-i în viață”

antrenoradrian mutufotbalrapid