Adrian Mutu, tot mai aproape de noua echipă! Când urmează să semneze + salariul încasat

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 07 decembrie 2021, ora 11:20,
Adrian Mutu, sursa foto- Profimedia Images
Adrian Mutu, sursa foto- Profimedia Images

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani se află în căutarea unui nou proiect în momentul de față, după mandatul de doar patru luni de pe banca celor de la FC U Craiova 1948!

Adus cu mare fast de către patronul echipei în Bănie, Adrian Mutu nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor, iar rezultatele modeste au contribuit decisiv la hotărârea lui Adrian Mititelu. Deși s-a vehiculat că ar fi una dintre variantele de înlocuire a lui Mirel Rădoi pe banca României, „Briliantul” pare că va avea o cu totul altă destinație.

Conform Blikk.hu, directorul sportiv al lui Kisvarda, Attila Revesz, îl dorește pe Mutu pe banca maghiarilor încă din această iarnă. Sursa citată anunţă că salariul pe care ar urma să-l încaseze antrenorul român va fi de 3 milioane de forinţi lunar (8.200 de euro).

„Vedem fotbalul într-un mod asemănător. A lucrat la echipe bune şi are experienţă internaţională. Acum vom analiza candidaţii şi ne vom decide asupra celui care se aliniază filosofiei clubului. Nu contăm pe antrenori în vârstă. Gândirea lor e greu de schimbat, vrem un antrenor care să se adapteze căii pe care vrem s-o urmăm. Mutu vrea dezvoltare, nu e interesat de bani. Sunt antrenori maghiari mai scumpi”, a declarat oficialul lui Kisvarda despre Adrian Mutu.

Citește și VIDEO | ADRIAN MUTU, PREZENT LA UN MECI DIN UNGARIA! NEGOCIAZĂ PRELUAREA UNEI ECHIPE DE TOP

realitateadeclaratiiKisvardasalariu mutumutu