Adrian Vasile a decis să își prelungească contractul cu CSM București

Articol de Mihai Popescu - Publicat joi, 01 decembrie 2022, ora 21:20,
Adrian Vasile
Adrian Vasile

Adrian Vasile și-a prelungit contractul cu CSM București.

Echipa bucureșteană a făcut anunțul.

Iulia Curea, antrenor secund, a semnat și el prelungirea.

“Stagiunea 2022/23 a debutat excelent pentru CSM Bucureşti şi echipa s-a sudat cu fiecare etapă care a trecut, atât din Liga Florilor, cât şi din Liga Campionilor. Supercupa României a fost câştigată deja de tigroaice, iar victoriile din Liga Campionilor – în special cele din deplasare – ne-au oferit un excelent start de sezon. Planurile pentru viitor încep să se contureze, avem aproape toate ţintele atinse şi informaţiile vor ajunge la fanii noştri în cel mai scurt timp! Iar pentru astăzi dorim să vă anunţăm că Adrian Vasile şi Iulia Curea vor continua pe banca CSM Bucureşti şi în viitor! Avem convingerea că cei doi vor duce la bun sfârşit munca începută, iar obiectivele echipei vor fi atinse, pentru că suntem pe drumul cel bun!”, a notat CSM Bucureşti pe site-ul oficial.

“Primesc cu multă responsabilitate şi bucurie această dovadă de încredere din partea clubului. Ca antrenor cred că cea mai bună tactică este strategia consistentă, pe termen lung şi sunt recunoscător, mai ales că se aplică într-un proiect de suflet aşa cum este cel de la clubul nostru. Hai, CSM Bucureşti!” , a declarat Adrian Vasile.

Şi Iulia Curea s-a declarat încântată de prelungirea contractului. „Mă simt onorată dar şi bucuroasă să continui alături de CSM Bucureşti, un club important în România, dar şi în handbalul european. Suntem o echipă puternică, muncitoare, motivată şi dornică de a aduce cât mai multă bucurie fanilor prin rezultatele noastre!”, a afirmat Curea.

 

csm bucurestiadrian vasilehandbal