EXCLUSIV | Afirmație fără perdea în direct la TV: ,,Nu sunt înregistrați pe teritoriul României. Mergeţi la Burleanu să vă pună în legalitate”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 23 aprilie 2021, ora 14:15,
Comitetul Executiv
Comitetul Executiv

Răzvan Burleanu se află la conducerea Federaţiei Române de Fotbal din anul 2014, când a dat lovitura la alegerile la care ar fi trebuit să participe şi Gică Popescu.

,,Baciul” a fost însă arestat cu o zi înainte de alegeri, iar în fruntea Federaţiei a fost instalat în fucţia de preşedinte tânărul Răzvan Burleanu.

Sursă foto: MEDIAFAX

Marcel Puşcaş, fost internaţional şi angajat al FRF, chiar în perioada Burleanu, spune că în continuare Federaţia nu are organ de conducere pe teritoriul României. Acesta mai declară că de lucrul ăsta ar fi trebuit să-şi dea seama şi cei de la ANAF, când au descins la FRF în 2020.

,,Eu nu cred în acest control al ANAF la FRF, pentru că în 5 luni de zile, primul lucru pe care un organ îl analizează este aspectul juridic. Automat îşi dădeau seama că nu sunt înregistraţi pe teritoriul României. Organul de conducere al FRF este format din Comitetul Executiv, o să vedeţi că este acelaşi organ de conducere din 2014. Ai primit bani publici, ai calitatea să iei decizii.

Ai primit bani de la UEFA, de la sponsori de stat, chiar şi privat, şi tu nu ai organ de conducere pe teritoriul României. Are personalitate juridică, dar nu s-a schimbat organul de conducere. Mai mult, membrii acestei intituţii sunt din 1991. Eu le-am sugerat când eram la FRF, ‘Mergeţi la Burleanu să vă pună în legalitate’.”, a declarat Marcel Puşcaş, pentru Realitatea Plus, la Culisele Statului Paralel.

Citeşte şi EXCLUSIV | Cum a ajuns Burleanu în fruntea FRF în 2014: ,,Am fost fascinaţi de o noutate! Nu scotea două vorbe până şi-a atins ţelul”

marcel puscasexsclusivrazvan burleanurealitateafrf