Aflat în negocieri cu Rapid, Dragoş Grigore este chemat de suporteri la Dinamo: ,,Vino acasă, căpitane”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 30 iunie 2021, ora 09:09,
Dragoş Grigore, în tricoul lui Dinamo
Dragoş Grigore, în tricoul lui Dinamo

Dragoş Grigore este în acest moment un jucător liber de contract, după ce s-a despărţit de bulgarii de la Ludogorets, unde mai evoluează acum Claudiu Keşeru şi Dorin Rotariu.

După ce a rămas fără contract, Dragoş Grigore a recunoscut că este dorit de către cei de la Rapid, care i-au şi propus un contract, însă fundaşul a anunţat că vrea să analizeze foarte bine ofertele pe care le are.

Acum, Dragoş Grigore este dorit şi de Dinamo, echipa pentru care a evoluat în Liga 1 şi de la care a plecat în afara ţării. Fanii echipei din Ştefan cel Mare au făvut o postare prin care îi cer lui Dragoş Grigore să revină în ,,groapă”.

,,EȘTI CÂINE PÂNĂ LA MOARTE! Atunci când eram în cea mai grea situație, la începutul lui 2020, fostul căpitan al lui Dinamo s-a înscris ca membru DDB Elite. Apoi l-a invitat și pe Cosmin Moți să vină alături de noi, tot ca Elită.

A făcut asta într-un moment în care multă lume se îndoia de proiectul DDB, pentru că eram la început și abia adunasem câteva sute de mii de euro. Erau vremuri când alți dinamoviști preferau să spună: „Dacă merge proiectul, mă bag și eu.”

Dragoș A CREZUT ÎN NOI și nu s-a înșelat. Împreună am salvat Dinamo. Oamenii mari se văd în momentele cele mai grele. Atunci când alții nu știu cum să fugă, adevăratele caractere vin să pună umărul, vin să ajute și astfel, numele lor intră pentru totdeauna în istorie.

Vino acasă, Căpitane! Știm că ai jucat la un nivel înalt până acum. Știm că meriți și că poți să mai joci într-un campionat cu bani mulți și cu pretenții. Dar acum TE CHEAMĂ DINAMO! Clubul pe care îl iubești are nevoie de tine! Vino acolo unde ești respectat și dorit de toată lumea! Vino să le arăți tuturor că TU AI CREZUT, atunci când toată lumea se îndoia de noi.”, apare în comunicatul dat de PCH, pe Facebook.

2008 – 2014 este perioada în care Dragoş Grigore a fost legitimat la Dinamo.

Citeşte şi UN NOU JUCĂTOR A PĂRĂSIT-O PE DINAMO! CU CE CLUB DIN LIGA 1 A SEMNAT FOTBALISTUL

realitateatransferdragos grigorerapiddinamoliga 1