Agentul lui Moruţan a vorbit despre plecarea fotbalistului de la FCSB: ,,Eu şi jucătorul ne dorim să joace la Galatasaray”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 22 august 2021, ora 09:32,
Olimpiu Moruţan, FCSB
Olimpiu Moruţan, FCSB

Olimpiu Moruţan nu a ieşit de tot de pe radarul celor de la Galatasaray, care şi-au exprimat aprecierea faţă de jucător în această vară. 

Turcii anunţă acum că formaţia lui Fatih Terim va face o ultimă propunere pentru jucătorul pe care Gigi Becali spera să obţină nu mai puţin de 10 milioane de euro. Acum, cei de la Galatasaray vor oferi suma de transfer pe care Gigi Becali a solicitat-o în urma ultimelor prestaţii ale lui Morţan, adică 3 milioane de euro, potrivt celor de la ASpor.

Dacă FCSB va refuza această ofertă, turcii vor renunţa definitiv la tranferul românului, mai anunţă sursa citată. Florin Vulturar, impresarul lui Olimpiu Moruţan, anunţă pentru presa din Turcia că şi jucătorul său îşi doreşte să ajungă în capitala Turciei.

,,Da, eu și jucătorul ne dorim ca el să joace la Galatasaray. Galatasaray este un club mare, care are niște fani incredibili, a declarat Florin Vulturar pentru Ajansspor.

Florin Vulturar

Citeşte şi DUPĂ MORUȚAN, GALATASARAY A PUS OCHII PE UN ALT FOTBALIST DE LA FCSB! ANUNȚUL TURCILOR

turciarealitatealiga 1galatasarayfcsbvulturar