Agentul lui Ondrasek a reacţionat după ce Gigi Becali i-a pus gând rău atacantului: ,,Sunt convins că va dovedi că are valoare”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 11:30,
Zdenek Ondrasek, sursa foto: FCSB/Facebook
Zdenek Ondrasek, sursa foto: FCSB/Facebook

Zdenek Ondrasek are zilele numărate la FCSB, după ce la primul meci în tricoul ,,roş-albastru” nu l-a impresionat mai deloc pe Gigi Becali.

Patronul lui FCSB a declarat în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă că îi va mai acorda credit atacantului ceh maximum patru partide. Dacă nu va demonstra că are valoare de FCSB, va pleca de la echipă.

,,Să vă spun. L-am luat de comun acord (n.r – pe Zdenek Ondrasek). Îl mai ţinem 2-3 meciuri dacă face faţă la FCSB, bine. Dacă nu, am dat pe tine 100 de mii, plus 50 de mii la semnătură, să fii sănătos!

Îl mai ţin 3-4 meciuri să vedem. Îl punem acum pe Cordea atacant, să vedem, să încercăm şi atacant

Sursa foto- Digi Sport

Adrian Neaga, agentul lui Zdenek Ondrasek, este de părere că atacantul de 32 de ani îşi va demonstra valoare pentru care a fost adus la echipa din Bucureşti. Acesta este convins că pentru Ondrasek va veni şi golul la FCSB.

,,Dacă și la CV-ul lui Ondrasek ne facem probleme…. La fotbal, azi ești jos, mâine ești sus. Eu sunt convins că el va mai intra și va dovedi că are valoare. Va marca goluri importante pentru FCSB.

Îl știți pe nea Gigi, mai vorbește la supărare. Dar, eu sunt convins că Ondrasek va mai intra pe gazon și atunci va arăta că știe.”, a declarat Neaga, pentru Digisport.

Citeşte şi EXCLUSIV VIDEO | BECALI A DAT DE PĂMÂNT CU BURLEANU: „AM FOST ȘI ÎN PUȘCĂRIE! SĂ VII TU UN ȚÂNCĂ CARE N-AI FĂCUT NIMIC SĂ-MI COMANZI MIE?”

fcsbadrian neagagigi becaliondrasekliga 1realitatea