Albion Rrahmani îl atenționează pe Edward Iordănescu: „Kosovo e mai bună decât România”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 13 februarie 2024, ora 23:51,
Albion Rrahmani
Albion Rrahmani

Atacantul kosovar al Rapidului, Albion Rrahmani, consideră că naționala țării lui este mai bună decât România.

Kosovo e mai bună decât România”, spune atacantul Rapidului, Albion Rrahmani

Naționalele de fotbal ale României și statului Kosovo vor fi adversare în Nations League. Meciurile vor avea loc pe 6 septembrie și 15 noiembrie, returul urmând aă aibă loc la București.

Cele două echipe s-au întâlnit și în preliminariile CE care va avea loc în vară. Pe 16 iunie 2023, la Pristina, scorul a fost egal, 0-0.

Pe 12 septembrie, România s-a impus cu 2-0 pe Arena Națională prin golurile marcate de Stanciu (83) și Mihăilă (90+3).

În minutul 18, partida a fost întreruptă aproximativ jumătate de oră, din cauza unui banner afișat de ultrașii din facțiunea „Uniți Sub Tricolor”, pe care scria „Kosovo e Serbia”.

Atacantul kosovar Albion Rrahmani, legitimat la Rapid, este convins că naționala țării lui va domina Grupa C2 din Nations League.

Din punct de vedere calitativ, suntem cei mai buni din grupă, am jucat cu România de două ori și știm că nu este un adversar ușor, dar de data aceasta suntem și mai concentrați.

Avem jucători care au cele mai bune momente din cariera lor la cluburile pentru care joacă și sper să ne unim cu toții și să câștigăm. Suntem mai buni decât România”, a spus el.

Visul lui Albion Rrahmani este să joace la Real Madrid

Jucătorul s-a referit și la felul în care s-a adaptat la Rapid. „Am crezut că este un campionat ușor, dar după ce am discutat cu Ermal Krasniqi, mi-a mai spus că nu este așa.

Am văzut că se pune accent pe aspectul fizic, dar m-am adaptat bine și se vede în meciurile pe care le joc.

Mi-e mai ușor că Ermal Krasniqi și Florent Hasani vin din Kosovo. Am jucat cu Krasniqi mult timp și ne înțelegem foarte bine.

Sper că vor veni în România mult mai mulți jucători din Kosovo, pentru că există mulți jucători de calitate în campionat (n.r. – cel din Kosovo).

A fost interes din partea mai multor cluburi când am ajuns la Rapid, dar accidentarea a îngreunat lucrurile. După accidentare, Rapid a anunțat că nu sunt pe lista de transferuri în fereastra de iarnă.

Lucrez cu echipa care îmi gestionează cariera și sper să ajung la o echipă în care să îmi pot valorea și să-mi îmbunătățesc performanțele.

Îmid oresc să joc la cel mai mare club din lume din punctul meu de vedere, Real Madrid. Mă pregătesc pentru ca visul să devină realitate”, a mai spus el, conform Super Sport.

Nations LeaguekosovoAlbion RrahmaniEdward Iordănescu