Alexandru Chipciu, noul jucător al celor de la U Cluj! Reacția fotbalistului după ce a plecat de la rivala CFR Cluj!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 24 iunie 2022, ora 18:34,
Alex Chipciu la U Cluj / Foto: Facebook U Cluj
Alex Chipciu la U Cluj / Foto: Facebook U Cluj

Nou promovata U Cluj este una dintre echipele foarte active pe piața transferurilor. Trupa lui Erik Lincar va mai avea un jucător în lot, multiplu campion al României.

Mai exact, Universitatea Cluj l-a adus pe Alex Chipciu, chiar de la rivala din oraș, CFR Cluj. Fotbalistul a oferit o primă reacție după mutarea surprinzătoare.

Paul Pârvulescu, factorul decisiv pentru venirea lui Alex Chipciu la U Cluj!

„Cred că suporterii vor juca un rol important, cel puțin în meciurile de acasă. Știm cu toții ce atmosferă fac și faptul că sunt mulți, cel puțin la Cluj. Va fi un avantaj pentru echipa noastră și sperăm să profităm de acest lucru.

Am fost în contact cu el în fiecare zi. Am fost coleg cu el la Steaua, suntem prieteni foarte buni de familie, suntem foarte apropiați. Chiar vorbeam și cu soția că am fost ambii la Steaua, iar acum la final de carieră ne regăsim iar. E foarte bine”, a declarat Alex Chipciu, potrivit celor de la fcucluj.ro.

De asemenea, mijlocașul român a dat dovadă de o atitudine serioasă, declarând că nu are niciun fel de mesaj deosebit. Acesta își dorește doar ca el și noua sa echipă să-i încânte pe fani cu rezultatele bune:

„Nu sunt genul care să transmită mesaje doar de dragul de a le transmite. Îmi doresc doar să avem rezultate bune, să oferim spectacol oamenilor care vor veni să ne susțină și să avem un sezon bun”, a mai spus Alex Chipciu, pentru sursa citată.

Cum a comentat Chipciu despărțirea de CFR Cluj!

„În primul rând nu mai vreau să mă gândesc la ceea ce a fost. Nu mai contează și nu mai e interesant. Mă simt entuziasmat, bucuros și îmi doresc să avem rezultate bune.

Față de anul trecut cred că Liga 1 s-a mai întărit, adică am văzut echipe, cum e și cazul Universității, cu suporteri, cu tradiție și alte echipe care au investit foarte mulți bani. Cred că va fi un sezon mai puternic decât cel de anul trecut”, a explicat Alex Chipciu, pentru sursa menționată mai sus.

În România, Alexandru Chipciu a cucerit campionatul cu Steaua (FCSB) de 3 ori (12/13, 13/14, 14/15) și cu CFR Cluj tot de 3 ori (19/20, 20/21, 21/22).

#ucluj#alexchipciutransfer#cfrcluj