VIDEO | Alexandru Dedu, mesaj clar după ce România a ratat calificarea la JO: „Să le fie rușine!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 22 martie 2021, ora 14:31,
alexandru dedu

Președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, a vorbit imediat după aterizarea din deplasarea de la Podgorica și s-a arătat foarte dezamăgit de ultimele acuzații!

România a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după un turneu preolimpic desfășurat la Podgorica. Mai mult, după partida de sâmbătă seară, norvegienii i-au acuzat pe români de o eventuală conspirație asupra lor și au declarat că naționala lui Adi Vasile și cea a Muntenegrului ar face anumite jocuri de rezultate în speranța ca nordicii să rateze JO. România a ratat calificarea, asta după ce trebuia să învingă Muntenegru la cinci goluri diferență și a făcut-o doar la trei: 28-25.

Imediat după sosirea în București, Alexandru Dedu, președintele FRH, a comentat acuzațiile norvegienilor și consideră că acestora ar trebui să le fie rușine pentru asemenea declarații.

„Să le fie rușine. De la oamenii din Nord ne așteptăm să aibă un anumit tip de comportament. După arbitrajul pe care l-au avut, au avut curajul să vorbească în felul ăsta? Să le fie rușine!

Cu Norvegia s-a pierdut calificarea. Noi nu am făcut un joc reușit, dar nu vreau să mă antepronunț, o să facem o analiză a arbitrajului. Ceva nu a fost OK. În cazul în care ceea ce am văzut se adeverește, vom face o adresă către IHF vizavi de acest lucru

(n.r. răspuns pentru contestatari) Din gură este foarte ușor. Cred că răspunsurile la toate întrebările astea le găsiți la jucători și jucătoare. Contestatarii să se oprească să mai conteste antrenorii și atunci s-ar putea să aibă o viață mai lungă.”, a declarat Alexandru Dedu, la sosirea în România.

Citește și Adio, Tokyo! România câştigă cu Muntenegru la handbal, dar nu merge la Jocurile Olimpice

alexandru deduromaniarealitateadeclaratiiJocurile Olimpicehandbal
SS Lazio v Cagliari Calcio, Serie A, Football, Stadio Olimpico, Rome, Italy – 07 Feb 2021

Răzvan Marin, dorit cu insistență de Olympique Lyon! Francezii au făcut prima ofertă pentru român

Petra Selmeci

Trecutul incredibil al antrenoarei unei finaliste la Roland Garros, scos la iveală