Alexandru Mitriță, optimist înaintea Supercupei: „Ne-am pregătit foarte bine”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 13 iulie 2018, ora 19:09,
mitrita-craiova

CFR Cluj și Universitatea Craiova se vor înfrunta sâmbătă în Supercupa României. Căpitanul formației oltene, Alexandru Mitriță, a declarat că s-a pregătit foarte bine alături de colegi în pauza competițională și este optimist că va câștiga primul trofeu al sezonului. 

Supercupa României se va disputa sâmbătă, 14 iulie, pe arena „Ion Oblemenco” din Craiova, de la ora 20:30.

CFR este campioana României, ne va aştepta un meci foarte greu. Noi în această pauză ne-am pregătit foarte bine şi sperăm să facem o partidă foarte bună. Nu cred că va fi presiunea pe mine. Un meci după o perioadă mai lungă de pauză este unul greu. Sperăm să avem bateriile încărcate să o facem cât mai bine şi să câştigăm.

Eu vreau să ne batem mâine pentru acest trofeu. Nu o să fie niciun fel de răzbunare. Ei au câştigat campionatul, noi am câştigat Cupa… Acum cine e mai bun să câştige şi la anul vom încerca să ne batem la campionat”, a spus Mitriță în cadrul conferinței de presă.

CFR Cluj, campioana României, a câștigat ultima confruntare cu Universitatea Craiova, deținătoarea Cupei României. În etapa a 8-a din play-off, ardelenii au câștigat cu 1-0.

alexandru mitrițăuniversitatea craiovamitrițăsupercupa romanieicfr cluj
rondon

Ce spune Edi Iordănescu despre un posibil conflict cu Rondon: ,,Nu există vedete pentru mine”

Dinamo Bucharest v IFK Kristianstad handball game, EHF European League, Bucharest, Romania – 16 Feb 2021

Ce șanse are Dinamo să primească un wildcard pentru a participa în Liga Campionilor