Fernando Alonso își amână revenirea în Formula 1, din cauza unui ambalaj de sandvici

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 29 martie 2021, ora 22:22,
Formula 1 Championship, Formula 1 Gulf Air, Grand Prix 2021, Sakhir, Bahrain – 28 Mar 2021

Pilotul spaniol Fernando Alonso își amână revenirea în Formula 1, din cauza unui ambalaj de sandvici.

El ar fi trebuit să concureze la Marele Premiu al Bahrainului, prima etapă a ediţiei 2021 a Campionatului Mondial.

Acest început de sezon este departe de a fi ideal, cu o doză mare de ghinion pe tot parcursul week-end-ului, atât în ​​calificări, cât şi în cursă. Ambii piloţi au avut un start excelent, câştigând poziţii în primul tur. Fernando era chiar bine instalat în primii zece.

După prima sa oprire la boxe, am avut o mică problemă care ne-a obligat să reducem performanţa maşinii. Apoi, după a doua oprire, o hârtie de ambalaj de sandvici s-a blocat în canalul de aerisire a frânei din spatele maşinii lui Fernando, ceea ce a dus la temperaturi ridicate şi a cauzat unele daune sistemului de frânare, aşa că l-am retras din motive de siguranţă.

Fernando Alons. Foto: Frederic Le Floc?h / DPPI / LiveMedia (Profimedia)

A fost o primă cursă foarte nefericită pentru Fernando, având în vedere evoluţia solidă pe care o arăta„, a explicat directorul executiv al echipei Alpine, Marcin Budkowski, potrivit News.ro.

Dublul campion mondial Fernando Alonso (39 de ani) a revenit în Formula 1, după o pauză de doi ani, la echipa Alpine, fostă Renault. Ibericul a abandonat în turul 34/56, după ce a ocupat locul 9 în calificări.

Citește și Mick Schumacher, fiul lui Michael, va concurca în Formula 1: “Întotdeauna am crezut că îmi pot îndeplini visul”

sandvicialonso formula 1realitatea
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”