Altă echipă, același coșmar! Adrian Petre retrăiește visul urât din perioada petrecută la FCSB

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 25 octombrie 2020, ora 23:12,
adi-petre-fcsb

Transferat de la FCSB în Italia, Adrian Petre pare că nu își găsește locul nici la formația Cosenza Calcio! 

Fostul atacant al celor de la FCSB, Adrian Petre (22 de ani), traversează din nou momente delicate. Cedat de bucureșteni la formația din Serie B, Cosenza Calcio, deoarece căzuse în dizgrația lui Gigi Becali și nu mai prindea echipa, Petre nu reușește să se impună nici la noua echipă. Tânărul atacant a fost rezervă neutilizată în ultimele două meciuri.

De când a ajuns la Cosenza, internaționalul român a bifat doar 45 de minute în meciul cu Cittadella (1-1), partidă în care Petre a fost înlocuit la pauza meciului, așa cum se obișnuise și din perioada petrecută la FCSB.

În ciuda acestei scăderi semnificative de formă, Adrian Petre face parte din lista cu convocări a selecționerului naționalei de tineret, Adrian Mutu. Naționala României U21 urmează să dispute meciul cu Danemarca, pe 17 noiembrie.

Cosenza a reuşit să îl aducă pe Adrian Petre de la FCSB sub formă de împrumut până la finalul acestui sezon, pentru doar 50.000 de euro. În cazul în care se vor hotărî pentru un transfer definitiv, mai devreme sau în vara anului viitor, Cosenza mai trebuie să plătească 250.000 de euro formației bucureștene.

800.000 de euro este cota de transfer a atacantului, conform Transfermarkt.com. Adrian Petre a ajuns la începutul acestui an la FCSB de la formația daneză, Esbjerg fB, contra aceleiași sume la care este cotat în prezent.

Citește și Prunea este îngrijorat în privința transferurilor: “Contra îmi lasă impresia că nu el a adus acei jucători!”

Adi Petrefcsbrealitateacosenzastranieri