Amănunte din culise despre noul contract al lui Petrea la FCSB: „Gigi a acceptat”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021, ora 23:48,
Toni Petrea
Toni Petrea

În această lună, Toni Petrea a revenit la conducerea băncii tehnice la FCSB, după plecarea cu scandal a lui Edi Iordănescu.

Tehnicianul de 46 de ani a făcut-o pe formația bucureșteană vicecampioana României la finalul sezonului trecut, iar acum a acceptat o nouă aventură la aceasta.

Mihai Stoica a explicat de ce a acceptat Toni Petrea o nouă înțelegere cu Gigi Becali și a oferit detalii despre negocierile purtate între cei doi.

De asemenea, managerul general de la FCSB a dezvăluit că patronul a dorit în vară ca Petrea să rămână la gruparea ”roș-albastră”, dar antrenorul nu a putut fi convins.

”Există o înţelegere, haideţi să vă spun despre ce este vorba. În vară nu câştigasem campionatul, dar pentru Gigi a fost evident, cum a fost şi pentru noi, că nu Toni Petrea a fost vinovat pentru ratarea titlului. A zis ‘bine, vorbeşte cu el să rămână’. Şi i-am zis Toni, rămâi. Nu pot. Vrei bani mai mulţi? Nu. Nu mai pot acum. Vreau să mă liniştesc. Ok, te linişteşti, eu te las câteva zile să te linişteşti, nu vorbim cu alt antrenor şi hai gândeşte-te bine.

CITEȘTE ȘI –>> BECALI, CRITICI DURE DUPĂ CE PATRIARHUL DANIEL A ANUNȚAT CĂ S-A VACCINAT! ”UN ACT DE LEPĂDARE DE CREDINȚĂ!”

După aceea i-am făcut ofertă să rămână cu salariul pe care îl avea anul trecut şi antrenor secund, indiferent cine urma să fie antrenor principal, pentru că aveam încredere în el sau chiar la echipa a doua, gândindu-mă că de la echipa a doua oricând poate să vină la prima echipă. Nu a vrut sub nicio formă.

Acum Gigi l-a căutat, i-a propus, nu a vrut. A avut o altă discuţie, a mărit contractul, nu a vrut. Şi într-un final seara a avut o altă discuţie şi au fost alte condiţii puse de Toni Petrea în primul rând. Şi Gigi a acceptat. Să aibă o mai mare libertate şi Gigi a acceptat”, a declarat Mihai Stoica, pentru Telekom Sport.

CITEȘTE ȘI –>> ,,I-A TRECUT GLONŢUL PE LA URECHE!” CUM A ŞTIUT TONI PETREA SĂ-L CÂŞTIGE PE GIGI BECALI

gigi becalimihai stoicatoni petreafcsbrealitatea