Ana Bogdan, despre problemele avute de Osaka: ”Și eu am trecut prin depresie și anxietate”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 06 iunie 2021, ora 14:29,
ana bogdan

Ana Bogdan și-a încheiat aventura de la turneul de Grand Slam de la Roland Garros cu fruntea sus.

Deși a fost la un pas de optimile de finală, după ce a pierdut un meci cu Pauda Badosa, în care a fost la un punct de victorie, scor 6-2, 6-7 (4), 4-6, românca a vorbit și despre adversara ei din turul doi, Naomi Osaka, cu care nu a mai avut ocazia să joace.

sursa foto: Profi Media Images

Japoneza s-a retras de la openul francez din cauza faptului că a fost obligată, contrar propriei voințe, să participe la conferințele de presă de la turneul parizian. Sportiva a acuzat că îi este afectată starea mentală și că se confruntă cu depresia.

Ana Bogdan a mărturisit că și ea a avut asemenea probleme la începutul anului 2021.

”A fost o mare surpriză pentru mine pentru că eram foarte concentrată și mă pregăteam de meci. Am primit vestea că nu va juca și a fost puțin dificil să am atâtea zilele libere. Am încercat să-mi fac treaba și să fiu concentrată până la următorul meci.

Sursa foto: Profimedia Images

Pe de o parte, da, am fost fericită pentru că m-am calificat în turul III. Dar pe de altă parte, nu am fost bucuroasă când am văzut ce se întâmplă cu ea și ce a scris. Și eu am trecut prin depresie și anxietate la începutul acestui an”, a declarat Ana Bogdan, citată de tennismajors.com.

CITEȘTE ȘI –>> Scandal monstru la Roland Garros. Naomi Osaka s-a retras, iar Ana Bogdan a devenit prima jucătoare calificată în turul trei

ana bogdanroland garrosrealitateatenisnaomi osaka
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”