ANAD a luat decizia în privința fotbaliștilor Astrei! Situație tensionată la clubul din Giurgiu

Articol de George Drafta - Publicat marți, 29 septembrie 2020, ora 20:29,
CRISTI BALAJ
CRISTI BALAJ

Seto, Fatai şi Ioniţă, fotbaliștii care au urmat un tratament intravenos cu vitamine vor fi suspendaţi provizoriu după ce ANAD îi va notifica în privința începerii cercetării în cazul lor.

La fel s-a întâmplat în primăvară după ce instituția s-a autosesizat în urma unor dezvăluiri făcute de Paul Pîrvulescu, fotbalistul celor de la Academica Clinceni.

„Dovezile, informaţiile noastre sunt mult mai multe decât ceea ce a apărut în presă. Confirm că am discutat cu jucătorii. Ei au dat dovadă de un comportament, o atitudine impecabile, o inocenţă, o sportivitate şi o educaţie senzaţionale. Jucătorii nu şi-au băgat singuri acul în venă.  

Din păcate, ca în cazul lui Pârvulescu, sportivul el este suspendat provizoriu. Când se trimite o notificare, aceasta se trimite sportivului, clubului, federeţiei, COSR, MTS. Dacă vorbim de fotbal, obligatoriu o trimitem la FIFA şi la UEFA”, a lămurit subiectul Cristi Balaj, șeful ANAD.

Lovitura vine pentru giurgiuveni în momentul în care clubul se confruntă cu o grevă a jucătorilor, nemulțumiți de neplata salariilor. Aceștia susțin că întârzierile sunt de 4 luni și amenință că nu se vor mai prezenta la antrenamente până când datoriile nu vor fi achitate către ei. Conform celor de la digisport.ro, fotbaliștii antrenați de Bogdan Andone sunt dispuși să meargă până la capăt și să se prezinte doar la meciul de sâmbătă, cu FC Voluntari.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Ion Vlădoiu a identificat marele minus al lui Dinamo în acest moment: “El e veriga slabă”

 

ionitabalajanadrestante salarialesetotakayukigrevaAstrasuspendari provizoriirealitatea