Anamaria Prodan a fost depistată pozitiv cu COVID-19: „A luat de la jucătorii ei!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 28 noiembrie 2020, ora 14:23,
anamaria prodan

Pandemia de COVID-19 continuă să lovească la nivelul întregii lumi, iar fotbalul din România pare că nu este nici el deloc menajat de acest virus!

Potrivit informațiilor venite din partea Gândul.ro, agentul Anamaria Prodan a fost depistată pozitiv cu COVID-19! Impresarul se pare că ar fi contactat acest virus de la jucătorii echipei pe care o finanțează, Hermannstadt Sibiu, formație care a raportat în urmă cu câteva zile nu mai puțin de opt cazuri pozitive de coronavirus în rândul echipei.

„În urma testării COVID-19, efectuată în conformitate cu protocolul sanitar în vigoare,5 fotbaliști din lotul nostru au fost depistați pozitiv și 3 membri ai staffului. Cu toții sunt în izolare, sub tratament și respectă recomandările D.S.P Sibiu.” s-a arătat în comunicatul sibienilor.

Conform surselor venite din partea Gândul.ro, Anamaria Prodan ar fi acuzat primele simptome specifice acestui virus, înainte de a fi testată pozitiv la testul de COVID-19.

„A început să aibă simptome la scurt timp după ce a revenit de la Sibiu, unde a avut o ședință cu oficialii clubului, dar și cu jucătorii lui FC Hermannstadt. Imediat cum a ajuns acasă, Anamaria Prodan a făcut febră, iar la câteva ore distanță a făcut și testul pentru coronavirus.

A luat de la jucătorii ei. S-a izolat cu febră. Este, însă, optimistă. Va trece, cu siguranță, și peste acest moment.” a precizat o persoană din anturajul impresarului, conform sursei citate mai sus.

Citește și Veste bună pentru jucătorii Astrei! Ioan Niculae a plătit salariile restante și a oferit o primă

anamaria prodanCovid-19realitatea
anglia croatia

EURO 2020 | ”It’s Coming Home”! Anglia, debut fericit în fața vicecampioanei mondiale

ambulanta ekeng

Un fost fotbalist de la Dinamo, speriat de drama lui Eriksen: „Mi-am amintit de Ekeng, am fost lângă el!”