Anamaria Prodan continuă scandalul cu Gigi Becali: „Face de râs numele lui Dumnezeu și al lui Iisus”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 23 august 2021, ora 19:14,
ANAMARIA PRODAN
ANAMARIA PRODAN

Anamaria Prodan (48 de ani) nu crede că Gigi Becali va fi nașul lui Larențiu Reghecampf (45 de ani) în cazul în care acesta va divorța și se va recăsători.

Nașul Gigi Becali? Divorțul și noua relație. Eternele probleme ale tuturor. Să mă anunțati când e nunta ca să vin și eu. Să-mi spuneți când anunță oficial Gigi că e naș, ca să-l felicit în felul meu unic. Orice naş își are nașul. Gigi face de râs numele lui Dumnezeu și al lui Iisus.

Gigi Becali/Sursa foto: Fanatik

Pentru el, să faci rău, să bârfești și să râzi de toți, ca lașul, pe la spate, sunt motive de a merge mai departe. Ne pierdem timpul. Cât despre tot ce se vorbește despre familia mea, soțul meu, averea noastră… Este jenant și prefer să spun atât: la final o să vorbesc doar eu, căci audiența o să amuțească.

Fără să mă uit în stânga sau în dreapta trăiesc superb şi demn. Fără să mă împiedic de nimeni și de nimic. Mă uit doar înainte și nu mă interesează decât de familia și oamenii dragi mie. În rest … Dumnezeu cu mila„, a spus Anamaria Prodan pentru Digisport.

Citește și FOTO ÎN INTERIOR | SCHIMBARE DE LOOK RADICALĂ PENTRU ANAMARIA PRODAN: “CINE NU ÎȘI CUNOAȘTE ISTORIA, ESTE CONDAMNAT SĂ O REPETE”

scandalanamaria prodanfotbalreghecampfgigi becalirealitatea