Anamaria Prodan: „Dan Alexa, monument de educație și bun simț. Asta e educația pe care mama lui i-a dat-o”

Articol de Dan Istratie - Publicat sâmbătă, 04 februarie 2023, ora 10:08,
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan rememorează momentul în care a fost filmată în timp ce l-a lovit cu palma peste față pe Dan Alexa. Femeia de afaceri explică faptul că este regretabil că jurnaliștii în continuare o denigrează atât pe ea cât și pe Dan Alexa pentru acel eveniment nefericit, iar dacă ar fi un lucru de învățat din acel incident este faptul că Alexa a dat dovadă de o educație deosebită.

„Eu cred că mediatizarea excesivă care din punctul meu de vedere nu are niciun rost pentru că a fost o calomnie la adresa mea și a lui Dan, întinsă pe atât de mulți ani e specifică răutății românești.

Cred că dacă ceva era de menționat era faptul că încă mai există bărbați că Dan Alexa care au dat exemplu de ceva minunat pentru că în femeie nu se da nici cu o floare. Faptul că Dan Alexa a gestionat acest conflict perfect cred că trebuia dat ca exemplu, într-o țară în care bărbații își lovesc iubite, amante, mame, pentru a-și arăta ce bărbați sunt.

Părerea mea, luați exemplu de la Dan Alexa, învățați pentru că aveți acasă fetițe, băieți și trebuie să le dați o educație. Dacă acești jurnaliști repetă la infinit o poveste în care eu am dat dovadă de înțelegere și am tăcut din gură pentru că puteam să-i dau în judecată pe toți până le luăm și sufletul din ei. Nu ai cum să filmezi în incinta unei case, nu spațiu public, jurnaliștii nu aveau ce să caute.

La noi în țară totul e o presupunere, de asta am ajuns de râsul Europei, de asta presă nu e respectată, aici s-a ajuns datorită acestor știri, datorită acestor răutăți. Pe timpurile vechi jurnalistul era respectat pentru că a terminat o facultate grea. Astăzi, jurnalistul e și cel care a terminat 6 clase.

Faceți un monument să se numească Dan Alexa, monumentul educației și a bunului simt. Eu îl cunosc pe Dan Alexa și acest incident dacă s-ar repetă cu încă 100 de femei, niciodată nu ar ridică mâna să dea înapoi. Asta e educația pe care mama lui i-a dat-o. Cei care au ieșit după acest incident au ieșit și s-au bucurat, ăștia sunt niște purtători ilegali de creier fără educație.

Luați exemplu de la Dan Alexa, îi mulțumesc din suflet pentru ce s-a întâmplat în acel moment și cum a reacționat.

Îi mai iert foarte puțin pe cei care îndrăznesc să scrie astăzi „presupusul amant”, „presupusa amanta”. O să îi dau în judecată și o să le iau și sufletul din ei și o să-i las pe străzi”, a declarat Anamaria Prodan pentru Realitatea Sportiva.

anamaria prodandan alexa