Anamaria Prodan, dialog halucinant cu soția unui fotbalist: „Dacă eu nu fac contractul bun, tu vei muri de foame”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 26 septembrie 2020, ora 13:44,
anamaria-prodan-impresară
anamaria-prodan-impresară

Anamaria Prodan, impresară și conducătoare de club, a vorbit despre relația pe care o are cu soțiile fotbaliștilor pe care îi impresariază.

Frumoasa impresară a dezvăluit că de multe ori s-a certat cu soțiile fotbaliștilor și a încercat să le ia apărarea celor din urmă.

„Eu, când semnez contracte cu jucătorii şi cu antrenorii mei, trebuie să le cunosc familia, soţie, iubite. Dacă greşeşte cineva dintre iubite sau neveste, au o problemă reală cu mine. Jucătorii trebuie să fie foarte relaxaţi, liniştiţi ca să dea randament. Am intrat de foarte multe ori în conflict cu neveste, iubite şi întotdeauna i-am apărat pe ei. De aia mi-au reproşat multe neveste şi iubite că nu e fair (n.r. – corect). Dar de ce? Eu l-am ajutat, eu l-am spălat, i-am călcat.

prodan hermannstadt

Bun, de acum eu vă ajut pe toţi, că eu îi fac lui contracte de acum înainte! Că tu poţi să faci copii, poţi să-l speli, să-i calci, dar contracte nu ştii să faci! Dacă eu nu fac contractul bun şi tu nu mă ajuţi să-i oferi o viaţă liniştită şi relaxată, atunci tu vei muri de foame cu copii, cu tot cu el”, a mai spus Anamaria Prodan.

Citește și • Iordănescu avertizează: „Feriți-vă! E delicat să revii și fii ce ai fost!” Ce spune despre situația de la FCSB

anamaria prodanimpresarrealitatealiga 1