Anamaria Prodan distruge un internațional român: ”Nu cred că atunci l-ar fi luat altcineva în afara unei nebune ca mine!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 21 noiembrie 2023, ora 13:59,
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu vrea să mai audă de Denis Man.

Fotbalistul a rupt contractul cu impresara în momentul când s-a transferat la Parma.

Recent, impresara a lansat un atac la adresa internaționalului român.

”Nu vreau să mai știu nimic din ceea ce face Dennis Man! Nu mă interesează pe cine schimbă sau dacă schimbă. Eu aștept să se facă dreptate, pentru că trebuie să se facă dreptate… Eu spun că în țara aceasta oricât de multe relații ar avea cineva și oricâte milioane ar avea, nimeni nu poate controla justiția.

Când ai contract cu un jucător eu cred că trebuie respectat și nu contează că te numești Anamaria Prodan, Giovanni sau Victor Becali, iar faptul că fotbaliștii schimbă managerii când vor și cum vor, asta nu este în regulă. Că managerii semnează contracte și după aceea nu se ocupă de jucători… și asta este o mare problemă.

Eu de asta am avut noroc și jucătorii mei m-au iubit și respectat. Eu m-am pus pe mine pe locul doi, ca să le fie lor bine. Așa a fost și cu Dennis Man. El, cumva, ar fi trebuit să lase capul în pământ și să spună sărut-mâna. Toată viața lui! Dacă nu era Anamaria Prodan și acum poate că era prin liga a doua sau pe la UTA.

Nu cred că atunci l-ar fi luat altcineva în afara unei nebune ca Anamaria Prodan, care s-a ținut de capul lui Gigi Becali să aducă un copil de la UTA. Recunoștința este boală grea”, a spus Anamaria Prodan, potrivit playsport.ro.

prodanparmaman