SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Anamaria Prodan îi atacă pe frații Becali, în presa internațională: „Sunt fără şcoală, bătrâni, care au fost în închisoare”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat joi, 05 august 2021, ora 14:39,
VICTOR, GIGI ȘI GIOVANII BECALI
VICTOR, GIGI ȘI GIOVANII BECALI

Conflictul dintre Anamaria Prodan și frații Becali a ajuns până în presa internațională. Soția lui Reghecampf s-a destănuit unei publicații din Polonia, în care a vorbit despre situația din fotbalul românesc.

Printre altele, Anamaria Prodan a vorbit și despre transferul lui Dennis Man, la Parma. Miza a fost dată de comisionul perceput de impresarul de atunci a jucătorului, Anamaria Prodan. Atunci, Giovanni şi Victor Becali au primit acceptul patronului FCSB să intermedieze transferul lui Dennis Man la Parma.

Tot ce ştiu estă că oamenii la care te referi sunt oameni fără şcoală, bătrâni, care au fost în închisoare pentru spălare de bani. Nu mai suport acest tip de insinuare.

De la început până la sfârşit, transferul lui Man a fost făcut cu mintea mea. Are contract cu mine şi în prezent.

Este adevărat că este primul jucător pentru care am fost dată în judecată. El însuşi s-a speriat puţin şi nu a controlat faptul că unele lucruri s-au întors cu capul în jos, când alţi impresari s-au aruncat pe o bucată gustoasă.

Nu schimbă faptul că a avut şi are contract cu mine”, a declarat Anamaria Prodan pentru transfery.info.

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma s-a făcut în schimbul sumei de 13 milioane de euro, fiind cel mai scump jucător din Liga I. Conform Transfermarkt, mutarea lui Man de la FCSB la Parma ocupă locul 7 în ierarhia transferurilor din ianuarie 2021.

Citește și ANUNȚ SURPRIZĂ ÎN PRIVINȚA CUPLULUI LAURENȚIU REGHECAMPF-ANAMARIA PRODAN! CIFRELE OFICIALE VORBESC DE LA SINE

victor becaliGiovanni Becaliscandalfratii becalianamaria prodanrealitatea