Anamaria Prodan l-a distrus pe Dennis Man, după ce a câștigat procesul de 350.000 de euro. Ianis Stoica, următorul pe listă

Articol de Dan Istratie - Publicat duminică, 12 iunie 2022, ora 15:19,
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a deschis un proces împotriva lui Dennis Man, după ce acesta a rupt contractul cu impresara înainte de transferul la Parma. În primă instanţă, Anamaria Prodan a câştigat 350.000 de euro.

„Dennis Man era un copil la care nimeni nu se uita. Era greu să îl găsească cineva și să îl aducă la Steaua (n.r. – FCSB). Dacă nu eram eu, poate rămânea la UTA și nu ajngea nici la echipa mare. Ca tu să rupi contractul cu mine din cauza lui Becali, înseamnă că nu ești bărbat. Mi se pare corect ca el să plătească. Să se ducă la cine i-a promis că nu va pierde bani”, a declarat Anamaria Prodan, conform sport.ro.

„În situația lui Man mai sunt încă 3. La Ianis Stoica e și mai mare dezamăgirea. Pe el l-am luat văzându-l ce talentat e. Am făcut ca toate ziarele din Europa să scrie despre el. Eu i-am zis lui Becali să îl ia. L-a băgat în Cupă și a dat gol la 14 ani (n.r. – într-un meci cu Sănătatea Cluj, scor 6-1 pentru bucureșteni, din 2017, când avea 14 ani). Dacă nu duci contractul la bun sfârșit, înseamnă că ai de unde să plătești„, a mai declarat Anamaria Prodan, pentru aceeaşi sursă.

 

anamaria prodan