Anamaria Prodan, la audieri: „Mi-a fost milă să-l calc în picioare pe Reghe”

Articol de Mihai Popescu - Publicat vineri, 23 septembrie 2022, ora 22:05,
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost implicați, vineri seara, într-un conflict violent. Cei doi au ajuns la secția de Poliție Snagov după ce s-au luat la bătaie.

La audieri, potrivit unor surse, Anamaria Prodan le-a spus polițiștilor că Reghecampf ar fi luat-o de păr. „Mi-a fost milă să-l calc în picioare”, a spus Anamaria.

Martor la întreaga scenă a fost unul dintre șoferi.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au bătut – Ambii sunt la Poliție, cu urme vizibile de violență

Antrenorul Laurențiu Reghecampf susține că a fost pălmuit de impresară, în timp ce Anamaria Prodan ar fi mărturisit același lucru la audierile de la secția de poliție, și anume că ea ar fi fost lovită de Reghe.

Potrivit surselor Realitatea, cei doi nu au încetat cearta nici în secția de Poliție unde și-a făcut apariția și o ambulanță.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit, anul trecut, după o căsnicie care a durat 15 ani. Tehnicianul e implicat într-o relație cu Corina, o femeie de 29 de ani care i-a dăruit deja un copil, acesta urmând să fie botezat duminică.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împreună un copil, pe Laurențiu Jr., în vârstă de 13 ani.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au judecat toată vara
Cei doi s-au judecat pe marginea pensiei alimentare pe care antrenorul trebuie să o plătească după divorț. Conform deciziei finale, Reghecampf are de plătit o pensie alimentară de doar 2.000 de euro, și nu o treime din salariul său, cum stabilise Judecătoria Buftea, în prima fază.

În prima instanță, tribunalul hotărâse ca antrenorul să contribuie cu o treime din salariul său drept pensie alimentară. Cum fostul antrenor de la CS U Craiova câștiga 40.000 de euro pe lună la noua lui echipă, Neftchi Baku, asta ar fi însemnat că Anamaria Prodan ar fi încasat 15.000 de euro.

Totuși, decizia de la apel e definitivă și Laurențiu Reghecampf va avea de plătit doar 2.000 de euro pe lună. Decizia a stârnit furia sexy-impresarei: „E tragicomic ce se întâmplă, din toate punctele de vedere”, a spus Anamaria Prodan, la acel moment.