Anamaria Prodan, lăudată în presa internațională: „Cea mai sexy agentă de fotbaliști și model Playboy – atât de bogată încât a cumpărat un club de fotbal”

Articol de Dan Istratie - Publicat joi, 02 iunie 2022, ora 08:52,
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a atras atenția presei internaționale. Un articol recent din DailyStar laudă cariera vedetei:

„Cea mai sexy agenta de fotbaliști din toată lumea este un fost model Playboy care a devenit atât de bogată încât a cumpărat un întreg club.

Frumoasa româncă Anamaria Prodan a acumulat o avere impresionantă de-a lungul carierei sale, având atât un job într-o televiziune, a lucrat și ca designer, model și desigur agent de fotbal.

Potrivit Idol Net Worth, Anamaria, în vârstă de 49 de ani, are o avere de 148 de milioane de dolari pe care a folosit-o și pentru a-și cumpăra clubul de fotbal FC Hermannstadt în 2020.

RT a scris la acea vreme că Prodan s-a angajat să plătească datoria clubului în urma preluării care a însumat aproximativ 630.000 de lire sterline. Hermannstadt a fost înființată în 2015 și a promovat în prima ligă din țară doar trei ani mai târziu datorită unui și de promovări succesive.

În acest moment, Prodan nu mai este proprietara clubului. Potrivit biografiei sale de pe LinkedIn, Prodan este acum președintele echipei care tocmai a retrogradat, Academica Clinceni, în timp ce Hermannstadt este deținută de consiliul municipal Sibiu.

Înainte să devin proprietar de club, Prodan a fost celebră pentru cariera sa de model și pentru munca de agent al fostului atacant Adrian Mutu.

Supranumită cel mai sexy agent de fotbal din lume, Prodan a pozat pentru Playboy, ultima apariție a avut loc în 2008. În același an ea s-a căsătorit cu fostul internațional român, Laurențiu Reghecampf.

Mai mult, ea a recunoscut că nu ar avea probleme dacă fiica ei i-ar urma cariera de model pentru o revistă de adulți”, scrie DailyStar.

realitatea.netlaurentiu reghecampfrealitateadailystaranamaria prodan