Anamaria Prodan, laude pentru discipolul Toni Petrea! ,,Nimeni nu poate să conteste asta”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 26 octombrie 2020, ora 15:07,
anamaria prodan

Anamaria Prodan se declară foarte mândră de fostul elev al lui Laurenţiu Reghecampf, Toni Petrea, actual antrenor la FCSB.

Toni Petrea a fost numit antrenor la FCSB în vară, chiar dacă acesta se afla sub contract cu Al Wasl, formaţie unde principal era Reghecampf. Antrenorul a fost de acord cu plecarea lui Petrea la formaţia patronată de Gigi Becali. Cei doi au o relaţie foarte apropiată.

Anamaria Prodan spune că Anton Petrea este o persoană cu însemnătate pentru ea. Impresara susţine că antrenorul de la FCSB i-a devenit elev lui Laurenţiu Reghecampf imediat cum a pus ghetele de fotbal în cui.

„Pentru noi FCSB este ceva unic și va rămâne în sufletul lui mereu, doar că repet. El ca și mine suntem niște profesioniști, mergem unde facem performanță, acolo unde sutem doriți și acolo unde ni se potrivește cumva. Pentru că noi venim ca un pachet. Eu vreau să îi aduc cei mai buni jucători soțului meu și este firesc să se întâmple așa. Nu are de ce să se supere nimeni nici măcar antrenorii pe care eu îi manageriez.

anamaria-prodan-hermannstadt

Prima dată eu aduc jucători soțului meu, dacă îi dorește, acolo vor merge. Cum s-a întâmplat ani de zile la FCSB. În momentul de față echipa are antrenor. Toni a fost elevul soțului meu din ziua în care a pus ghetele în cui. Sunt fericită pentru el că a învățat meserie și în momentul ăsta nimeni nu poate să conteste ceva din ce face Toni. Îi urez multă baftă”, a declarat Anamaria Prodan pentru Pro X.

Antrenorul făcut cunoscut de familia Reghecampf are meci în această seară. FCSB joacă contra lui Hermannstadt, într-o partidă din etapa a opta a Ligii 1. Meciul va începe la ora 21:00.

Citeşte şi Federaţia a anunţat unde va disputa România meciul amical cu Belarus

 

petrearealitateareghecampfprodanfcsb