Anamaria Prodan le distruge speranțele fanilor de la CFR: ”Am vorbit cu Neluțu Varga. Nimeni din România nu îl poate plăti pe Stanciu!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 22 noiembrie 2022, ora 11:56,
anamaria prodan
anamaria prodan

Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a făcut un anunț despre Nicușor Stanciu, mijlocașul român.

Mai exact, Varga a dezvăluit faptul că Stanciu va fi jucătorul campioanei României. Iată ce a spus despre mijlocașul de 29 de ani.

Totuși, Anamaria Prodan susține că așa ceva nu este posibil.

”Chiar acum vorbeam cu patronul, Neluțu Varga, tocmai despre aceste nebunii. Niciodată Neluțu Varga nu a declarat așa ceva. E trist că în lumea asta se întâmplă asta. Cluburile pot face către FIFA o reclație că CFR îl contactează pe Stanciu.

Și nu văd de ce. Doar de dragul senzaționalului? Nu există echipă în România care să ofere un salariu de 1,5 – 2 milioane de euro în fotbalul românesc. Noi am ajuns în situația asta deplorabilă pentru că visăm.

Și patronii visează să ia 50 de milioane de euro pe jucători. Haideți să ne trezim, Nicoale Stanciu a mers de-a lungul carierei de la bine la mai bine. De ce de la atâtea milioane să vină Stanciu la 350-400.000 de euro cât poate să ofere CFR-ul? Că noi nu gândim cum se simte patronul clubului din China sau cum se simte patronul CFR-ul”, a declarat Anamaria Prodan la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena.

 

anamaria prodanstanciucfr