Anamaria Prodan nu pierde bani din mutarea lui Man la Parma! Ce sumă fabuloasă primeşte de pe urma jucătorului

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 29 ianuarie 2021, ora 12:38,
anamaria-prodan-1
anamaria-prodan-1

Dennis Man a bătut orice record în Liga 1, după ce s-a trasferat la Parma pentru suma de 13 milioane de euro.

Deşi Anamaria Prodan este impresarul jucătorului, mutarea a fost realizată cu ajutorul lui Giovanni Becali, vărul lui Gigi Becali. După ce a fost sărită din schema transferului, Gigi Becali i-a oferit suma de 100.000 de euro pentru a nu avea probleme în calea realizării mutării lui Man în Serie A.

Agentul lui Man i-a transmis lui Becali că nu va accepta să primească suma de 100.000 de euro, dar este pe cale să dea o lovitură uriaşă în această mutare. Anamaria Prodan a anunţat că va ajunge şi ea la Parma, în cursul zilei de azi, acolo unde se află deja Dennis Man cu tatăl său şi Giovanni Becali.

Citeşte şi Tranferul lui Man a ocupat prima pagină în ziarul din Parma! ,,Iată-l pe Dennis, cu goluri şi assisturi în bagaje”

Impresarul lui Man nu va accepta cei 100.000 de euro de la Becali, pentru că va încasa 10% din salariul jucătorului pe toată durata contractului de la Parma, potrivit contractului pe care îl are cu mijlocaşul de 22 de ani.

anamaria-prodan-hermannstadt

Fotbalistul ar urma să încaseze în 4 ani de zile suma de 4.200.000 de euro, iar Anamaria Prodan ar urma să încaseze şi ea 420.000 de euro, potrivit contractului pe care îl are cu Dennis Man. Suma ar fi cu 320.000 de euro mai mult decât i-a oferit Gigi Becali. Govanni Becali, cel care a intermediat transferul, ar urma să încaseze suma de 850.000 de euro.

Transferul lui Dennis Man la Parma este în acest moment a 7-a cea mai scumpă mutare realizată de un club de fotbal în luna ianuarie a anului 2021.

Mijlocaşul de 22 de ani ar putea debuta pentru Parma, în weekend, într-un meci de foc, contra celor de la Napoli.

17 goluri în 20 de meciuri a reuşit Dennis Man în Liga 1, înainte de a accepta ofera de transfer care a doborât un nou record în fotbalul românesc.

6.500.000 de euro este cota noului jucător din Seria A, potrivit transfermarkt.com.

Citeşte şi Ce spune Laurenţiu Reghecampf despre venirea la Craiova: ,,Am avut multe discuţii cu Mihai Rotaru”

 

anamaria prodantransfersalariu jucatorparmarealitateadennis man