Andrea Compagno, declarații frumoase după victoria cu FC Botoșani: ”La mulți ani, România!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat joi, 01 decembrie 2022, ora 21:51,
Andrea Compagno
Andrea Compagno

Formaţia FCSB a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa FC Botoşani, într-un meci restant din etapa a şasea a Superligii.

Pentru FCSB au marcat Tamm ’21, Compagno ’30 şi Edjouma ’73. Pentru Botoşani a punctat Mailat, în minutele 14 şi 66.

La finalul meciului, Andrea Compagno a avut un discurs superb.

”Am câştigat un meci foarte important pentru noi. Sunt fericit pentru cele trei puncte. A fost un meci foarte frumos, dificil. Pentru noi nu a fost foarte bun terenul, dar ne-am adaptat foarte bine. Deşi ne-au condus, am revenit şi a ieşit un meci frumos. E bine că am câştigat!

Pe mine nu mă interesează cum marchez, dacă e penalty, cu coapsa sau cu capul. Olaru mi-a dat o pasă foarte frumoasă şi e bine că a intrat! Cum am zis mereu, visul meu e să câştig cu echipa. Încerc să ajut echipa în fiecare meci. Îmi pare rău că nu pot juca meciul viitor, dar mă gândesc şi muncesc pentru alt meci. Eu nu am rival? Nu, sunt foarte mulţi atacanţi buni. Pentru mine e important să ajut echipa cu goluri şi pase de gol. Sper că la finalul anului vom câştiga ceva.

La fiecare antrenament e mult mai bine. Sper că suntem pe drumul cel bun. Trebuie să nu ne oprim niciodată. Dacă nu câştigăm cu Mioveni, ce am făcut azi e nimic.

Azi a fost un meci foarte frumos, cu multe ocazii, şi ei, dar şi noi. A fost frumos, iar cel mai important e că am câştigat.

La mulţi ani, România! România mi-a dat o oportunitate foarte mare şi e normal să mă simt puţin român. Azi e o zi specială şi vreau să zic la mulţi ani!”, a spus la finalul meciului Andrea Compagno.

 

fcsbAndre Compagnofc botosani