Andrea Compagno deja regretă plecarea din România: „Este o ţară minunată, care mi-a dat multe”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat duminică, 11 februarie 2024, ora 13:40,
Andrea Compagno
Andrea Compagno

Atacantul italian Andrea Compagno a plecat în China, pentru a evolua la echipa chineză Tianjin Tiger.

România este o ţară minunată, mi-a dat multe”, a spus Andrea Compagno, la plecarea în China

Gruparea asiatică a plătit celor de la FCSB 120.000 de euro, în contextul în care patronul Gigi Becali îl luase în vara lui 2022 de la FCU 1948 Craiova cu 1.500.000 de euro.

E puţin ciudat. România este o ţară minunată, mi-a dat multe şi pe plan personal şi pe plan fotbalistic. O să rămân mereu recunoscător.

S-a întâmplat totul foarte repede. E o schimbare importantă, e foarte departe. Din punct de vedere uman este doar un la revedere. Din punct de vedere fotbalistic nu se ştie.

Pare că eu am vrut să plec în China doar ca FCSB să nu ia bani! Nu e adevărat! Eu o să le fiu mereu recunoscător celor de la FCSB! Mi-au dat o oportunitate mare, mai ales anul trecut. Pe suporteri o să îi am în inimă”, a recunoscut el la plecarea din țară.

La FCSB simţeam că mă apreciază doar suporterii”, spune Andrea Compagno

Andrea Compagno a spus că principalul motiv pentru care a plecat de la FCSB este acela că dorește să joace mai mult.

La FCSB au fost şase luni foarte grele. Am încercat să fiu profesionist. Când nu te simţi apreciat, e greu. Simţeam că mă apreciază doar suporterii, lor vreau să le mulţumesc! A fost o onoare să joc la FCSB, vreau să le transmit mulţumiri.

Nu mă aşteptam să se întâmple aşa. Anul trecut a fost cel mai frumos din viaţa mea, îmi era imposibil să mă gândesc la asta.

Momentele grele îl ajută pe om totuşi. Am crescut mult în această perioadă, dar îmi doream să joc mai mult. Nu ştiu ce s-a întâmplat”, a spus Andrea Compagno la plecarea spre China.

Andrea CompagnochinaTianjin Tigerromania